• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: tilbagetrukket villa med en af Østerbys bedste udsigter
19 april, 2024 Privat

Bolig i Fokus: tilbagetrukket villa med en af Østerbys bedste udsigter

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi i samarbejde med SkagenBolig denne gang ser nærmere på en villa med en helt unik beliggenhed og udsigt i det idylliske Østerby.

Boligtype: Villa

Boligareal: 144 m2

Kontantpris: 9.800.000,-

Boligens beliggenhed

Denne Skagensbolig er en ugeneret perle beliggende for enden af Jens Digets Vej og tilbyder adgang til alt, hvad Østerby er kendt for.

Med sin placering bag den livlige Østerbyvej, kan du nyde den autentiske atmosfære af Østerby, samtidig med at du lever i fredelige omgivelser på en ugeneret og afskærmet grund, omringet af naturens skønhed.

Du kan nærmest træde direkte ud i naturen fra denne bolig, hvor du ligeledes kan nyde en fantastisk udsigt til både hede og hav fra boligens førstesal.

Går du ad Østerbyvej er du i løbet af få minutter nede ved det historiske Brøndums Hotel som har Skagens Museum, Slagter Munch og Krages Bageri som nogle af de nærmeste naboer. Indkøbsmuligheder er der også rigeligt af omtrent en kilometer fra boligen.

Denne bolig er med andre ord det perfekte udgangspunkt hvad end det er for din hverdag eller ferie i Skagen.

Boligens indretning

Denne smukke Skagensbolig er opført i 2018 og er beliggende i Skagens Østerby. Fra dette nyere hjem kan du nyde en enestående udsigt over Sønderstrands klare vand, Vippefyret, Det Grå Fyr og Vandtårnet. Placeret lige bag den populære Østerbyvej, kan du opleve den ægte stemning af Østerby, samtidig med at du nyder privatlivet på en lukket ugeneret grund med afskærmede udearealer, omgivet af et naturskønt miljø.

På førstesalen finder du et stort soveværelse med en fantastisk udsigt og en tilhørende altan, hvor du kan nyde solopgange og solnedgange over Skagens smukke landskab.

Med to store badeværelser i huset, på hver sin etage, og det dejlige lyse køkken-alrum, giver det dig mulighed for hyggelige sammenkomster med familie og venner. Douglas plankegulve og kvalitetsmaterialer pryder igennem hele den fuldmuret bolig, hvor hvert enkelt detalje er gennemtænkt.

I husets entre gemmer sig histore med blandt andet en indmuret sten fra Den Tilsandede Kirke.
 
For enden af den tilhørende indkørsel venter en fuldt isoleret garage med gulvvarme med massere af anvendelsesmuligheder, samt et overdækket areal til praktisk opbevaring.

Desuden kan du nyde godt af en elektrisk markise på terrassen, som giver behagelig skygge på solrige dage.

Derudover er der plads til to biler i indkørslen, så du nemt kan parkere både din og gæsternes bil.

Boligen i billeder

Du kan se flere billeder samt blive endnu klogere på boligen lige her