• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Tilbagetrukket sommeridyl omgivet af smuk natur
20 maj, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Tilbagetrukket sommeridyl omgivet af smuk natur

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus hvor vi sammen med SkagenBolig ser nærmere på et sommerhus som byder på rendyrket sommeridyl, omgivet af den smukkeste natur i rolige omgivelser.

Boligtype: Fritidshus

Boligareal: 107 m2

Kontantpris: 1.785.000,-

Boligens beliggenhed

Dette rummelige og naturskønne sommerhus er beliggende ud til store friarealer og ligger dejligt tilbagetrukket og ugeneret.

Sommerhuset er beliggende 17 kilometer syd for Skagen, men kun 2 kilometer nord for Aalbæk, som byder på flere indkøbsmuligheder, spisesteder, et hyggeligt havnemiljø og meget mere.

Derudover kan du fra Aalbæk tage toget til Skagen 1-2 gange i timen, hvilket åbner for at i kan have en dag eller aften i Skagen uden at skulle tænke på parkering og at i skal køre hjem.

Her kan du desuden, alt efter vejret, frit vælge mellem øst og vestkystens flotteste sandstrande.

Boligens indretning

Absolut tilbagetrukket og omgivet af ro og naturskønhed ligger dette charmerende sommerhus på måske en af Musvågevejs bedste beliggenheder.

Med en fredet natur som nærmeste nabo og et stort friareal foran sig, er dette virkelig et ideelt sted at finde fred og ro – og der er da også rig mulighed for at koble af på en af husets terrasser.

Dette rummelige sommerhus strækker sig over 111 kvadratmeter og er bygget på en grund på hele 1200 kvadratmeter.

Med tre værelser og to badeværelser er der rigeligt med plads til hele familien eller en gruppe venner.

Når i træder ind ad døren bydes I velkommen af et imødekommende fællesrum, ideelt til hyggelige sammenkomster.

Det moderne køkken er udstyret med alle nødvendige faciliteter til gastronomiske udfoldelser, mens det hyggelige sofahjørne med brændeovn indbyder til afslapning og hygge.

Til boligen hører også en garage med tilhørende anneks.

Dette sommerhus er den perfekte ramme for familiens ferieoplevelser, uanset om I ønsker at udforske naturen, slappe af ved stranden eller nyde de lokale faciliteter i Skagen og Aalbæk.

Boligen i billeder

Du kan blive klogere på denne bolig samt se endnu flere billeder lige her