• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Tilbagetrukket Skagensidyl i centrum
28 maj, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Tilbagetrukket Skagensidyl i centrum

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi sammen med SkagenBolig ser nærmere på en bolig som ikke alene emmer af Skagensstemning- og idyl, men også tilbyder en tilbagetrukket placering i centrum af byen.

Boligtype: Villa

Boligareal: 62

Kontantpris: 4.195.000,-

Boligens beliggenhed

Denne charmerende Skagensbolig ligger midt i Skagen centrum, men er alligevel tilbagetrukket fra larmen og travlheden i gågaden, på en idyllisk og helt lukket grund, blot 100 meter fra byens hjerte.

Du har med andre ord den ideelle beliggenhed for dig, som gerne vil være tæt på det hele, men samtidig have muligheden for at trække sig tilbage og nyde livet i private omgivelser.

Med denne bolig er du placeret lige midt imellem havn og by og har således aldrig langt til indkøbsmuligheder, spisesteder og den maritime stemning på havnen.

Derudover kan du frit vælge imellem stranden ved Kongevillaen og Sønderstrand – to af byens nærmest legendariske strande, som begge ligger kun en kilometer fra denne idylliske villa.

Boligens indretning

Denne perle af et velholdt Skagenshus, byder på ro og fred på sin 400 m² store grund, med rigelig plads til parkering og en privat flisebelagt terrasse og lækroge hele vejen rundt om huset.

Skagenshuset blev opført i 1992, grundmuret med tilhørende garage og udhus fra 2011 tegnet af skagensarkitekten Christen Justesen. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i dag yderst velholdt og indflytningsklar.

Huset byder på en indbydende entré, badeværelse med bruseniche og soveværelse, køkkenslrum med udgang til lukket vesvendt terrasse. Første sal er med to værelser. Derudover har en velbygget garage og anneks hvor der er ført vandstik til.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og byder på en autentisk Skagensstemning og en ideel beliggenhed i hjertet af Skagen.

Boligen i billeder

Du kan se endnu flere billeder samt blive klogere på boligen lige her