• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: strandnær bolig i Aalbæk i rummelige omgivelser
10 november, 2023 Privat

Bolig i Fokus: strandnær bolig i Aalbæk i rummelige omgivelser

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus hvor vi sammen med Skagen Bolig denne gang se nærmere på en af Aalbæks perler – en rummelig bolig beliggende tæt på stranden og tilmed med havkig.

Boligtype: Villa

Boligareal: 188 m2

Kontantpris: 1.995.000,-

Boligens beliggenhed

Denne skønne bolig er en perle for dem, der drømmer om at bo tæt på havet og nyde det bedste af naturen i Ålbæk.

Ejendommen er beliggende på en imponerende dobbeltgrund, der strækker sig over intet mindre end 1.532 kvadratmeter og giver dig en nem adgang til den smukke badestrand i Ålbæk, via en sti der fører direkte dertil.
 
Ålbæk er kendt for sin charmerende og hyggelige atmosfære, og det er nemt at forstå hvorfor.

Byen ligger idyllisk placeret mellem Skagen og Frederikshavn, og byder på en betagende naturskønhed samt en kilometerlang, hvid og fredelig sandstrand.

Til trods for sin beskedne størrelse, er Ålbæk en by med et veludviklet byliv. Her finder du lokale butikker, hyggelige specialforretninger, en skole og en ægte og charmerende havn.

Boligens indretning

Denne ejendom tilbyder hele 188 kvadratmeter boligareal samt praktiske udhuse og et flot orangeri. Der er også en carport til dine køretøjer.
 
Boligen er velholdt og klar til indflytning, og den smukke, store have er prydet med gamle frugttræer og frodig beplantning. Haven er indhegnet og tilbyder masser af privatliv, hvilket giver dig mulighed for at nyde udendørslivet i ro og mag.
 
Boligens indretning byder på et rummeligt køkkenalrum på første sal, med adgang til en stor altan, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over havet, klitterne og stranden i Ålbæk. På første sal finder du også et stort badeværelse med bruseniche og et soveværelse med masser af skabsplads. I stueetagen venter et stort dobbelt bryggers, to værelser og et rummeligt alrum med direkte adgang til haven og terrasseområderne. 
 
Ejendommen er også energimæssigt opdateret med et nyt luft-til-vand-anlæg og solceller, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk fornuftig.
 
Denne bolig i Ålbæk er en drøm, der går i opfyldelse for dem, der søger nærhed til stranden, charmerende omgivelser og en velholdt bolig med moderne bekvemmeligheder.

Boligen i billeder

Du kan se mange flere billeder samt blive endnu klogere på boligen lige her