• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Strand og natur på nærmeste hold i Gl. Skagen
13 oktober, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Strand og natur på nærmeste hold i Gl. Skagen

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på et skønt sommerhus i Gl. Skagen tæt på både strand og natur.

Boligtype: Sommerhus

Boligareal: 90 m2

Kontantpris: 4.795.000,-

Boligens beliggenhed

Redningsvej 50, et sommerhus, der ligger idyllisk placeret næsten sidst på en vej i det skønne Gl. Skagen. Dette skønne sommerhus er den perfekte oase for dig, der ønsker at opleve det bedste af den danske kystlinje og det rolige liv tæt på stranden. 
 
Sommerhuset er beliggende blot en kort gåtur fra den smukke strand i Gl. Skagen. Du kan høre bølgerne slå ind på kysten fra din terrasse, og klitterne udgør din naturlige baghave. Beliggenheden giver dig mulighed for at nyde stranden og Gl. Skagens smukke natur. 

Boligens indretning

Dette sommerhus er bygget i 1998 og tilbyder 90 kvadratmeter velindrettet boligareal samt en praktisk udhusbygning på 37 kvadratmeter, der blev opført i 2009. Huset er velholdt og moderne med en indbydende atmosfære.Indretningen rummer i alt 4 værelser og to badeværelser. Det åbne køkkenalrum er samlingspunktet i sommerhuset og herfra udgang til terrassen. Stuen er i et nedsænket niveau og med store vinduesparieter som vender ud med den lukket udearealer. 
 
Udhuset indeholder et anneks med et af de 4 soveværelser og et separat udhus med praktisk opbevaringsplads.  
 
Sommerhuset har desuden generøse terrassearealer omkring huset, så du altid kan finde en plads i solen, uanset tidspunktet på dagen. 
 
Dette sommerhus på Redningsvej 50 er en unik mulighed for at opleve Gl. Skagens naturskønhed og strandliv på nærmeste hold.

Boligen i billeder

Du kan blive meget klogere på boligen samt se endnu flere billeder lige her