• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Stråtækt sommerhus i det naturskønne Kandestederne
10 august, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Stråtækt sommerhus i det naturskønne Kandestederne

I denne udgave af Bolig i Fokus ser vi nærmere på et ganske unikt stråtækt sommerhus, beliggende ude i det naturskønne Kandestederne lidt syd for Skagen.

Boligtype: Sommerhus

Boligareal: 139 m2

Kontantpris: 5.395.000,-

Boligens beliggenhed

Dette smukke stråtækte sommerhus er beliggende i det naturskønne område Kandestederne, tæt på Skagen. Det charmerende sommerhus blev bygget i 2006 og må siges at være lidt af en perle, omgivet af en stor naturgrund på mere end 10.000 kvadratmeter. 

Den store naturgrund, som sommerhuset er beliggende på, er et sandt paradis for naturelskere.

Kandestederne er berømt for sin enestående natur med heder, det vilde Vesterhav og ikke bare Danmarks, men Nordens største vandreklit: Råbjerg Mile.

Området indbyder til lange gåture langs de brede sandstrande og er også et populært sted for fuglekiggere, da der findes et rigt fugleliv i området.

Det bedste af det hele er at du lynhurtigt er i Skagen. Der er kun ca. 10 minutter i bil. Der er også muligheden for at gå eller cykle den korte tur under hovedvejen og ind til Hulsig hvorfra der kun er 10 minutter med tog til Skagen Centrum.

Boligens indretning

Sommerhuset byder på autentisk charme med sit stråtækte tag og sortmalede træfacade og passer perfekt ind i den omgivende natur.

Indenfor vil du blive mødt af den helt rigtige sommeridyl og lys fra det store ateliervindue.

Sommerhuset har 3 dejlige soveværelser og et stort repos, åbnet op til huset rummelige køkkenalrum og stue. Der er også et badeværelse med bruseniche.

Den rummelige stue og spisestue er husets samlingspunkt, hvor lyset og naturen inviteres indenfor igennem de store vinduespartier. 

Alt i alt er dette stråtækte sommerhus i Kandestederne det perfekte sted for dig, der ønsker et fristed med fred, ro og muligheden for at opleve den enestående naturoplevelse i et af Danmarks mest eftertragtede områder.

Boligen i billeder

Du kan lære meget mere om boligen samt se endnu flere billeder lige her