• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Sommeridyl og rummelighed nær stranden i Aalbæk
05 januar, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Sommeridyl og rummelighed nær stranden i Aalbæk

Velkommen til årets første omgang Bolig i Fokus hvor vi denne gang ser nærmere på en feriebolig som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner nær stranden i Aalbæk.

Boligtype: Feriebolig

Boligareal: 101 m2

Kontantpris: 1.895.000,-

Boligens beliggenhed

På Lyngstien ved Aalbæk finder vi dette velholdte og rummelige sommerhus, som ligger i en idyllisk oase af ro og skønhed.

Dette charmerende sommerhus er en skat i det nordjyske landskab og tilbyder en perfekt kombination af natur, strand, og det hyggelige byliv inde i Aalbæk.
 
Sommerhuset er omgivet af en smuk naturgrund, delvist skjult af nåletræer og frodig bevoksning, der skaber en følelse af privatliv og ro.

Sommerhusets beliggenhed indbyder således både til vandreture i den skønne natur, strandture til den skønne badestrand i sommerhalvåret, men også til at nyde godt af de indkøbs- og spisesteder som findes inde i Aalbæk by.

Boligens indretning

Hele vejen rundt om huset er der de skønneste terrassearealer, hvor I kan nyde solen og den friske luft.
 
Når I træder ind i huset, mødes I af en indbydende entré med en praktisk garderobe, to værelser, samt badeværelse med bruseniche.

Det centrale samlingspunkt i sommerhuset er det store køkkenalrum, hvorfra der er direkte adgang til en skøn terrasse mod syd og vest.

I den anden ende af huset findes yderligere to værelser og endnu et badeværelse. 
 
Dette sommerhus er det ideelle tilflugtssted for familien, der ønsker en aktiv ferie i smukke omgivelser. Her kan I udforske den nærliggende børnevenlige badestrand, tage på eventyr i den omkringliggende skov, eller udforske Ålbæk by med dens hyggelige havnemiljø og livlige byliv. Alt i alt et skønt sommerhus midt i den nordjyske natur.

Boligen i billeder

Du kan se endnu flere billeder samt blive klogere på boligen lige her