• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Smuk ferielejlighed i den gamle stationsbygning
19 januar, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Smuk ferielejlighed i den gamle stationsbygning

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på en ganske særlig ferielejlighed i Skagens ikoniske stationsbygning.

Boligtype: Ferielejlighed

Boligareal: 112 m2

Kontantpris: 3.195.000,-

Boligens beliggenhed

Med denne ferielejlighed får du en lejlighed som i den grad indbyder til at udnytte de mange tilbud som forefindes i byen.

Det bliver således ikke nemmere at gå en tur ned gennem gågaden for at shoppe i byens store udvalg af butikker, spise en frokost eller en middag på en af byens mange gode restauranter, eller udnytte et af de mange kulturtilbud i byen såsom Skagens Museum og Kulturhus Kappelborg som begge er få hundrede meter væk fra denne ferielejlighed.

Selvom byens liv og puls i bogstaveligste forstand ligger lige ude foran døren, så er du kun en kort gåtur fra de skønne havneområder og ikke mindst den smukke Sønderstrand som især i sommermånederne er guld værd at have i nærheden.

Med denne feriebolig får du således en af byens topplaceringer midt i byen, men ligeledes tæt på havn og strand.

Boligens indretning

Lejligheden beliggende i den gamle stationsbygning i Skagen er en unik og charmerende bolig med masser af karakter og historie. Den gamle Stationsbygning blev opført i 1920 og er tegnet af den kendte skagensarkitekt Ulrik Plesner. 
 
Lejligheden er på 114 kvm og er indrettet med den oprindelige arkitektur og detaljer, med højt til loftet, store vinduer og originale trægulve.

Her får i et åbent køkken og stueområde, stort soveværelse, badeværelse samt adgang til endnu værelse med adgang til egen badeværelse.

Fra lejligheden er der adgang til en privat terrasse herudover egen parkeringsplads. 
 
Samlet set er lejligheden beliggende i en unik og historisk bygning, der tilbyder masser af charme og karakter. Samtidig er den moderne og komfortabel med alt, hvad man behøver for at nyde alt det Skagen har at byde på.

Boligen i billeder

Du kan blive endnu klogere på boligen samt se flere billeder lige her