• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Skagenshus med tidsløs elegance i Østerby
07 september, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Skagenshus med tidsløs elegance i Østerby

I denne udgave kan du stifte bekendtskab med et hyggeligt og samtidigt godt indrettet Skagenshus, beliggende i det idylliske Østerby.

Boligtype: Villa

Boligareal: 153 m2

Kontantpris: 8.995.000,-

Boligens beliggenhed

På den maleriske Daphnesvej i Skagens hjerte findes et smukt moderniseret skagenshus, der emmer af historie og charme.

Denne bolig er placeret helt ideelt tæt på både by, hav, havn og natur.

Den enestående beliggenhed er en af boligens absolutte trumfkort. Østerby er et yndet område, kun få minutters gang fra ikoniske steder som Brøndums Hotel, Skagen Museum og den betagende Sønderstrand og Vippefyret.

Her indånder I den autentiske Skagen-atmosfære med de originale gamle fiskerhuse og den uovertrufne idyl, som Østerby er kendt for.

Beliggende lige ved Mindestøtten og dermed også ganske kort afstand til Slagter Munch og med det ikoniske Brøndums Hotel som nabo ligger boligen i et af Skagens absolutte bedste smørhuller.

Fra fordøren er du dermed også kun få minutter fra midtbyens handelsliv, restaurationer mm., men faktisk endnu tættere på føromtalte Sønderstrand og Vippefyret som indbyder til en dukkert på varme sommerdage og slentreture resten af året.

Boligens indretning

Villaen er bygget i 1920 og er for nyligt renoveret med stort omhu og sans for detaljerne.

Denne bolig er et ægte ikon for den gamle arkitektur som Skagen er så kendt for. Med sit karakteristiske røde tegltag og gulpudsede facade er denne bolig en sand perle. Her smelter historie og moderne luksus sammen på elegant vis.

Boligen er gennemgribende moderniseret, både indvendigt og udvendigt, mens de arkitektoniske detaljer og sjælen fra husets fortid er omhyggeligt bevaret.
 
Høje lofter og autentisk stil præger hvert hjørne af dette unikke hjem og indhyller det i en stemning af tidløs elegance.Med en imponerende kvadratmeter på 153 tilbyder boligen fire velindrettede værelser, to moderne badeværelser og et stort køkkenalrum, der udstråler eksklusivitet. En helt særlig, eksklusiv detalje, er vinrummet i forbindelse med køkken og stue, som er med til at skabe en eksklusiv atmosfære.
 
Udenfor finder I en skøn gårdhave, der giver jer mulighed for at nyde solen hele dagen, hvor I også har adgang til et nybygget udhus. 

Boligen i billeder

Du kan blive klogere på boligen samt se mange flere billeder lige her