• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Nybygget og attraktivt beliggende familiebolig med ny skarp pris
27 september, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Nybygget og attraktivt beliggende familiebolig med ny skarp pris

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus hvor vi i denne udgave ser nærmere på en attraktiv familiebolig beliggende i Skagens Nordby

Boligtype: Villa

Boligareal: 183 m2

Kontantpris: 5.295.000,- NY PRIS:4.995.000

Mjølnersvænget 6 er en enestående mulighed for at realisere drømmen om en nybygget, velopført familiebolig i Skagen’s mest attraktive helårsområde. Denne imponerende bolig, opført af KFS Huse i 2018, byder på moderne, gennemtænkt og funktionel arkitektur.

Boligens beliggenhed

Mjølnersvænget er et nybyggede kvarter i Skagen som byder på den skønneste natur og er tæt på den uspolerede nordby, samtidig med at skole og daginstitutioner er i umiddelbart nærhed.

Cykelstier binder området sammen, mens byens centrum kun er en kort cykeltur væk. Området indbyder til afslappende gå- og løbeture i de naturskønne hede- og klitplantager, hvor du eksempelvis kan følge Grenensporet hele vejen til Grenen og badestranden ved Vippefyret. 

Boligens indretning

Udvendigt vil du blive mødt af en smuk hvidpudset facade, der perfekt suppleres af trælameller, der tilfører et rustik og elegant udtryk til boligen. En fantastisk lukket vestvendt terrasse og en østvendt terrasse giver dig mulighed for at nyde solen fra morgen til aften.

Indenfor er boligen velindrettet og tilbyder alt, hvad en moderne familie har brug for.

Boligen er indrettet med en flot indgang, værelsesafdeling med 3 værelser og badeværelse.

Der er separat indgang fra bryggers med praktisk opbevaringsplads.

Forældreafdelingen er med soveværelse med eget badeværelse med badekar og praktisk walk-in garderobe.

Et særligt højdepunkt i boligen må siges at være det store og lyse køkkenalrum, hvor loftet er ført til kip, og gipslofter med akustikfelter skaber en behagelig akustik. Herfra er der udgang til boligens terrassearealer. Stor carport samt udhus til praktisk opbevaring. 
 
Samlet set er denne bolig en moderne og velbygget familiebolig med smuk arkitektur og en attraktiv beliggenhed i Skagens Nordby.

Boligen i billeder

Du kan blive meget klogere på boligen samt se mange flere billeder lige her