• Forside
  • Privat
  • Bolig i fokus: Indbegrebet af sommeridyl med fantastisk placering og udsigt
23 juni, 2023 Privat

Bolig i fokus: Indbegrebet af sommeridyl med fantastisk placering og udsigt

Velkommen til en ny omgang Bolig i fokus hvor vi i denne omgang ser nærmere på en villa som i den grad er indbegrebet af sommeridyl i Skagen

Boligtype: Villa

Boligareal: 96 m2 + 37 m2 anneks

Kontantpris: 6.700.000,-

Boligens beliggenhed

Denne charmerende bolig er perfekt placeret i hjertet af Skagen by med en imponerende udsigt til Skagens vartegn.

Fra boligen har du eksempelvis udsigt til vartegn som de ikoniske Bindesbølls Fiskepakhuse, den gamle Havnemesterbolig og lystbådehavnen.

C. S. Møllers Vej 7A, bliver også kaldet John Littles hus og er oprindeligt opført i 1910. Siden da har den dog gennemgået en omfattende renovering, der har forvandlet boligen til en moderne sommeroase og med et samlet boligareal på 96 m² i hovedhuset samt et anneks på 37 m² er der rigeligt plads til sommerens gæster og familie. 

Boligens indretning

Hovedhusets indretning byder i stueplan på et åbent køkken, stue med direkte adgang til en dejlig terrasse og et soveværelset med indbygget skabe samt badeværelse med bruseniche samt gulvvarme.

På første sal finder man endnu en stue med udgang til en altan, hvor man kan beundre den betagende udsigt over havnen og Fiskepakhusene. Her er der også en hyggelig brændeovn, et yderligere soveværelse, hems og et praktisk depotrum.

Annekset er et fantastisk supplement til boligen og byder på et separat opholdsrum med et åbent køkken. Derudover har annekset et værelse, et badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt en hems til ekstra opbevaringsplads eller et ekstra soveområde.

Boligen opvarmes med fjernvarme, en hyggelig brændeovn og en varmepumpe i annekset.

Boligens udearealer kræver et minimum af vedligeholdelse med flere terrassearealer i skønne og stemningsfulde idylliske rammer – en stemning, der skal opleves.

Hele boligen har som tidligere nævnt gennemgået en omfattende renovering, der har forvandlet den til den moderne sommeroase den er i dag. Renoveringen omfattede en fuldstændig fornyelse af facadebeklædningen, et nyt tegltag, tagrender, vinduer, døre, isolering og kloaksystem – intet er blevet overset. 

Her får du med andre ord en ganske enestående bolig med en unik kombination af charme, idyl, fantastisk udsigt og plads til hele familien.

Boligen i billeder

Du kan læse endnu mere om boligen, se endnu flere billeder samt bestille fremvisning lige her