• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Ideel familiebolig klar til indflytning
02 december, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Ideel familiebolig klar til indflytning

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på en indflytningsklar Bolig, som må siges at være skabt til familieliv.

Boligtype: Villa

Boligareal: 141 m2

Kontantpris: 1.695.000,-

Boligens beliggenhed

Beliggenheden på Birkevej er som skabt for familielivet. Begge byens skoler samt flere institutioner ligger indenfor kort afstand, hvilket gør hverdagen nemmere og mere overskuelig.

Det er da således heller ikke nogen tilfældighed at det er et særdeles populært område for byens børnefamilier.

Derudover er der indkøbsmuligheder lige i nærheden, ligesom at der ligger to fitnesscentre samt Skagen Padelcenter indenfor få hundrede meter.

Beliggenheden gør også at det er nemt at komme rundt på cykel og gåben, da man har alt hvad man skal bruge i dagligdagen indenfor én kilometer og selv byen når du nemt indenfor få minutter på cyklen.

Boligens indretning

Den skønne villa byder på fire rummelige værelser samt to badeværelser og er ideel til den store familie.

Birkevej 1 er blevet løbende opdateret og moderniseret, herunder et nyt køkken i 2021, et nyt bryggers i 2020 og en sydvendt terrasse, ligeledes i 2020.

Samtidig kan det nævnes, at vinduerne blev udskiftet i 2006, og i 2019 blev der installeret to regnvandsfaskiner + Birkevej får fjernvarme installeret inden for kort tid.  

Boligen er indrettet med bryggers, der i 2020 blev udstyret med nyt gulv med gulvvarme, nyt interiør og en ny el-tavle.

Herefter fører det videre ind i køkkenet, der fik samme opgradering i 2021. Køkkenet præsenterer et stilfuldt nyt køkken og flot nyt gulv.

Til højre for køkkenet finder man et badeværelse med gulvvarme. Derudover tilbyder boligen tre gode værelser med rigelig plads.

I den sydlige ende af huset er der endnu et badeværelse med gulvvarme samt en rummelig vinkelstue, der i 2022 fik nyt gulv. Fra stuen er der adgang til det fjerde værelse.
 
Alt i alt præsenterer denne villa sig som en solid og velbygget bolig med skøn sydvendt træterrasse og gårdhave, der inviterer til at nyde solen helt frem til slutningen af dagen.

Boligen i billeder

Du kan se endnu flere billeder samt blive klogere på boligen lige her