• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Fyrpasserens historiske bolig i Østerby
29 marts, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Fyrpasserens historiske bolig i Østerby

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus hvor vi sammen med ejendomsmægleren SkagenBolig denne gang ser nærmere på den historiske fyrpasserbolig beliggende i det skønne Østerby.

Boligtype: Villa

Boligareal: 170 m2

Kontantpris: 5.295.000,-

Boligens beliggenhed

Oddevej 45 er en historisk bolig med en enestående beliggenhed i Skagens Østerby, blot få skridt fra det ikoniske Vippefyr og den betagende Sønderstrand.

Går man i stedet ind imod byen, vil man efter få hundrede meter komme til Sct. Laurentii Vej og har således ikke alene Slagter Munch og Krages Bageri lige i nærheden, men også Skagens Museum og Brøndums Hotel.

Beliggenheden er således ideel for jer som ønsker en bolig med nem og bekvem adgang til både byen og naturen.

Boligens historie

Denne rødstensvilla er en af de sjældne ejendomme i Østerby, som stadig står med sin originale facade fremtoning, der på smukkeste vis vidner om bydelens arkitektoniske arv.

Opført af fyrpasseren Søren Kruse fra Det Grå Fyr, rummer Oddevej 45 en dyb fortælling, som afspejler århundreders skiftende landskaber og livsoplevelser.

Gennem årene er ejendommen blevet vedligeholdt og opdateret med respekt for husets arkitektur og historiske detaljer.

Boligens indretning

Opdelt i to ejerlejligheder, sælges Oddevej 45 som en samlet enhed.

Indretningen byder på en imponerende stueetage med en indbydende entré, en rummelig hall og en trappe, der fører op til første sal.

På stueplan finder man desuden et moderne køkken med adgang til terrassen, en stor dobbelt stue med tilhørende udestue i karnappen samt et badeværelse med brus og to værelser. 
 
På første sal venter et stort køkkenalrum med udgang til altanen, hvor du kan nyde udsigten over Østerbys tage og havets skibstrafik. Derudover er der et repos med adgang til endnu et badeværelse og et soveværelse.

Trægulve pryder alle opholdsrum, og der er gulvvarme på begge badeværelser.
 
Ejendommen inkluderer også en praktisk vaskekælder samt en lukket, solrig gårdhave, der indbyder til solrige stunder i privatlivets fred.
 
Oddevej 45 er ikke bare en bolig; det er et stykke Skagens historie, der inviterer dig til at opleve den autentiske atmosfære og den naturskønne skønhed, som Skagens Østerby har at byde på.

Boligen i billeder

Du kan se flere billeder og blive meget klogere på boligen lige her