• Forside
  • Privat
  • Bolig i fokus: Flot moderniseret bolig i rolige omgivelser
08 juni, 2023 Privat

Bolig i fokus: Flot moderniseret bolig i rolige omgivelser

I denne udgave af Bolig i fokus ser vi nærmere på en moderniseret bolig beliggende midt i rolige omgivelser.

Boligtype: villa

Boligareal: 163 m2

Kontantpris: 1.995.000,-

Denne fuldstændig renoverede villa er perfekt placeret i rolige omgivelser og byder på en hyggelig atmosfære samt flotte udendørsarealer med terrasse hele vejen omkring huset.

Boligen er blevet smukt moderniseret i nyere tid med en imponerende ombygning som har skabt et indbydende, lyst og moderne hjem. 

Beliggenhed

Boligen er beliggende på Middelbanke 38 – tæt på indkøbsmuligheder samt med kort afstand til natur og strand.

Når turen går ned i byen eller ud til en af byens skoler er der et veludviklet stisystem som næsten bringer dig fra dør til dør.

Du er desuden kun en kort gå- eller cykeltur fra Frederikshavnsvej station hvor toget kører mod Frederikshavn, Hjørring og Aalborg.

Boligens indretning

Stueetagen præsenterer boligens samlingspunkt med et stort og åbent køkken/alrum, der smukt forbinder opholdsstuen.

Fra opholdsstuen er der direkte adgang til de smukke flisebelagte udendørsarealer hvor der altid er mulighed hed for et ophold i læ for vinden. 

En omfattende renovering har inkluderet efterisolering af gulvene og installation af vandbåren gulvvarme i hele underetagen.

Stueetagen byder desuden på et bryggers samt en rummelig og indbydende entré/hal, hvor trappen fører op til første sal.

Herfra kan man få adgang til et stilfuldt badeværelse med en bruseniche. Første sal er indrettet med to børneværelser, en praktisk repos og et stort soveværelse med eget badeværelse og walk-in. Alle værelser har udgang til en altan. 
 
Ud over de synlige renoveringer har sælgeren også investeret i udskiftning af elinstallationer, indvendig kloak og vandforsyning.

Der er ligeledes blevet efterisoleret vægge og skråvægge på første sal, hvilket bidrager til forbedret energieffektivitet og øget komfort i hele boligen.

Boligen i billeder

Interesseret? – læs mere om boligen og se mange flere billeder lige her