• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: En unik boligoplevelse i hjertet af Skagen
08 december, 2023 Privat

Bolig i Fokus: En unik boligoplevelse i hjertet af Skagen

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på en enestående bolig beliggende i hjertet af Skagens Østerby.

Boligtype: Villa

Boligareal: 202 m2

Kontantpris: 6.250.000,-

Boligens beliggenhed

Denne ejendom er indrammet af den berømte kystvej, Østre Strandvej, der snor sig langs havnen og byen, og omgivet af Sønderstrand og Vippefyret. Her er scenen sat for et fantastisk hjem.

Du befinder dig kun et stenkast fra ikoniske steder som Brøndums Hotel, Skagen Museum og den maleriske strand. Samtidig er byens pulserende centrum kun få minutters gang væk.

Boligen ligger desuden med udgang til Museumsstien mod nord, som krydser Søndervej – Skagens hjerte i Østerby.

Boligens indretning

Dette hjem er resultatet af en omhyggelig renovering over årene, med fokus på detaljer og brug af materialer i topkvalitet.

Murermestervillaen er solidt opført i 1950 med brændte teglsten, Bauma-Dæk, smukke tegl, armering udstøbt i beton som etageadskillelse mellem kælder, stueplan, 1. sal og loft. I forbindelse med den store om- og tilbygning af havestuen i år 2000 blev elinstallationen delvis fornyet med flere spændende løsninger, inde som ude, og med stjernehimmel og fiberlys i gangarealer i flise- og brostensbelægninger samt flere lampesteder med lysdæmpning/styrkeregulering.
 
Den fleksible indretning spænder over tre etager og giver dig en bred vifte af muligheder. Med flere badeværelser og toiletter både på første sal og i kælderen er komfort og bekvemmelighed i højsædet. Ejendommen byder også på flere solrige terrasseområder, der indbyder til afslapning og solbadning.
 
Når du træder ind, byder et lyst vindfang og en trappe op til første sal, hvor en hyggelig udestue med smukt trægulv skaber et lyst og afslappende rum. Herudover er der et badeværelse. De tre store stuer i suite-layout imponerer med en karakteristisk muret pejs og flotte egetræsgulve i et smukt sildebensmønster. Det åbne køkken fra Multiform med hvide frontlåger, mahogni kanter og bordplader samt et hav af skabe og skuffer. Den praktiske bardisk bliver hjertet i hjemmet, hvor kulinariske oplevelser og fællesskab trives naturligt.
 
På førstesalen finder du et repos med skabe og et gæstetoilet med bruser. Herfra har du adgang til tre rummelige værelser, heraf 2 master bedrooms, med eget toilet og bruser, det ene med egen balkon mod syd med udsigt over havnen og med havkig til badestranden 200 meter fra boligen.
 
I underetagen venter en smuk og solidt opført vinkælder med reoler opført med buede reoler, kobbervask monteret i glasplade samt spændende lysmontering. Herudover er der et gæstetoilet med bruser og en mellemgang, der fører dig videre til fire værelser, herunder et rummeligt familieværelse med to separate værelser, hver med eget toilet og bruser samt udgang til spændende patio terrasser mod syd.
 
Dette hjem er en sand perle i Skagen, og det inviterer til et komfortabelt og stilfuldt familieliv i en enestående beliggenhed. Enhver, som måtte have interesse for køb af bolig i Skagen, må besøge Østre Strandvej 47, og vi byder velkommen til en villa, som i nu snart 75 år har været i familiens eje.

Boligen i billeder

Du kan blive klogere på boligen og se endnu flere billeder lige her