• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Centralt beliggende villa med Skagensstemning
11 juli, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Centralt beliggende villa med Skagensstemning

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi i samarbejde med SkagenBolig denne gang ser nærmere på en villa som emmer af den gode Skagensstemning.

Boligtype: Villa

Boligareal: 124 m2

Kontantpris: 3.295.000,-

Boligens beliggenhed

Denne villa er beliggende på Danevej nr. 5 i Skagen – en charmerende bolig som er beliggende tæt på Skagen by.

Med en beliggenhed i gåafstand til indkøb, Skagen Sønderstrand og midtbyen, er huset ideelt placeret for at nyde alt, hvad Skagen har at byde på.

Skole og fritidsaktiviteter ligger ligeledes indenfor gåafstand.

Med denne bolig kan i gå og cykle til alt – i det at villaen ligger strategisk placeret lige midt i byen, dog så tilpas tilbagetrukket at der er fred og ro til at nyde de lune sommerdage på terrassen.

Boligens indretning

Boligen rummer 124 kvadratmeter og kan komfortabelt huse 6-8 personer, hvilket gør det perfekt til både familie og gæster.

Dette hus har gennemgået en omfattende modernisering, som blandt andet inkluderer nyt tegltag, murede gesimser og gul facade, hvilket giver det et klassisk Skagen look. Indenfor emmer husets fordelingsgang af badehotelstemning med hyggelige detaljer, der skaber en indbydende atmosfære.

Boligen rummer tre flotte og lyse soveværelser samt et badeværelse med en rummelig dobbelt bruseniche. Udenfor finder du fire terrasser, som omgiver huset og giver mulighed for at nyde solen hele dagen. Haven er lukket og hyggelig, perfekt til afslapning og samvær.

Huset blev oprindeligt bygget i 1942, men blev i 2022 nænsomt renoveret af de nuværende ejere, hvilket gør det både meget velholdt og fyldt med mange fine detaljer. Dette er en unik mulighed for at erhverve en klassisk og moderniseret bolig i hjertet af Skagen.

Boligen i billeder

Du kan blive klogere på denne bolig samt se endnu flere billeder lige her