• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Attraktivt beliggende bolig i et plan fra 2015
15 september, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Attraktivt beliggende bolig i et plan fra 2015

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus hvor vi denne gang sætter fokus på en nyopført villa fra 2015, der byder på en skøn kombination af moderne komfort og charmen fra Skagen-stilen.

Boligtype: Villa

Boligareal: 133 m2

Kontantpris: 2.995.000,-

Boligens beliggenhed

Denne unikke bolig er beliggende i et eftertragtet kvarter og er en ideel mulighed for dig, der søger en bolig til helårsbrug eller som flexbolig.

Boligen er beliggende på en af kvarterets mest attraktive grunde og tilbyder en rolig og børnevenlig atmosfære.

Her bor du kun få meter fra skole og daginstitution, hvilket gør det nemt for børnene at komme til skole og daglige aktiviteter. Der er desuden et omfattende stisystem på Skagen Odde, der indbyder til naturskønne gåture, og nem adgang til Vippefyret og Sønderstrand, hvor du kan nyde strandlivet og den friske havluft.

Boligen ligger således i et tilbagetrukket område, men alligevel tæt på det meste. Hvad end du er i bil eller på cykel er du ved indkøbsmuligheder, kultur- og sportstilbud på få minutter.

Boligens indretning

Boligen fra 2015 præsenterer sig med en smuk gulfarvet facade, sort træværk og et tag beklædt med røde vingetegl, hvilket giver et karakteristisk udtryk og tidløs elegance.

Med et samlet boligareal på 133 kvadratmeter tilbyder denne villa masser af plads til komfortabelt at leve og nyde tilværelsen.
 
Denne bolig byder på en særdeles velplanlagt indretning med fokus på funktionalitet og æstetik. Det rummelige køkken-alrum, der orienterer sig mod sydvest, er hjertet af huset og blev udskiftet i 2021 med helt nye køkkenelementer og indbygget skabsvæg.

Huset rummer desuden intet mindre end 4 værelser, der giver rigelig plads til hele familien eller gæster. Derudover finder du 2 badeværelser.

Boligen er udstyret med fjernvarme og gulvvarme i hele huset.

Boligen i billeder

Du kan blive endnu klogere på boligen samt se mange flere billeder lige her