• Forside
  • Det sker
  • Bliv Klogere på Kaffens rejse fra bønne til kop hos Simpelt
11 juni, 2024 Det sker

Bliv Klogere på Kaffens rejse fra bønne til kop hos Simpelt

Er du nysgerrig på kaffe, dens smag, oprindelse og kulturen bag produktionen? Så skal du sætte kryds i kalenderen på torsdag, den 13. juni kl. 17.00, hvor du hos Simpelt, den nyåbnede brunchrestaurant i Skagen, kan få en unik smagsoplevelse i kaffens verden.

Kaffe og Kultur: En Aften med Michael fra Slow Forest

Simpelt, beliggende på Havneplads 20 i Skagen, har indgået et spændende samarbejde med Michael fra Slow Forest, som denne dag vil tage dig med på en rejse gennem kaffens verden.

Denne aften vil Michael fortælle om kaffeproduktionen, fra bønne til kop, og dele den fascinerende historie bag hver enkelt af de kaffevarianter, du får mulighed for at smage denne aften.

For kun 150 kr. får du adgang til arrangementet, hvor du kan nyde et udvalg af Slow Forests kaffesorter, suppleret med kokkens lækre petit four og snacks. Det er en fantastisk mulighed for både kaffeelskere og nysgerrige sjæle at udvide deres viden og smagsoplevelser inden for kaffe.

Derudover tilbyder Simpelt en unik mulighed for at købe kaffebønner og kaffe med hjem til en særlig sommerpris. Så ikke alene kan du nyde kaffen på stedet, men du kan også tage den skønne smag med hjem og dele den med venner og familie.

Mere om Simpelt og Slow Forest

Simpelt, der åbnede i Skagen den 1. juni, er en all-day brunchrestaurant, der byder på brunch alle dage fra kl. 09.00 – 16.00, samt forskellige events fordelt henover hele sommeren. Stedet er allerede på nuværende tidspunkt kendt for sin hyggelige atmosfære og lækre brunchretter, der kan nydes hele dagen. Du kan læse mere om Simpelt på deres hjemmeside.

Slow Forest er kendt for deres bæredygtige tilgang til kaffeproduktion, hvor fokus er på høj kvalitet og etisk produktion. Du kan lære mere om deres mission og produkter på deres hjemmeside.

Kom og vær med til en inspirerende aften, hvor du kan blive klogere på kaffe, nyde gode smagsoplevelser og tage lidt af magien med hjem.