• Forside
  • Kultur
  • Billetsalget til årets ForårsRevy drøner derudaf!
13 februar, 2023 Kultur

Billetsalget til årets ForårsRevy drøner derudaf!

Med næsten en måned til premieren, er det med stor glæde vi kan konstatere, at revyens billetsalg går strygende!

Vi kan allerede nu melde om tre udsolgte forestillinger nemlig fredag den 10. marts, lørdag den 11. marts og fredag den 17. marts! Og derudover er der flere aftener, med kun få billetter tilbage, siger en glad formand Søren Hjortnæs.

Og publikum har da også virkelig noget at se frem til! Vi bobler simpelthen af glad, indestængt energi, og glæder os helt vildt til at fyre den af, og byde publikum velkommen til et sandt festfyrværkeri af god humor, total craziness, skarp satire, eftertænksomhed og dejlige, velklingende musikalske numre i en blanding af egenproduktion og tekster fra professionelle tekstforfattere.

Scene- og teknikholdet knokler lige nu med at sætte scene mv. op i den hyggelige sal på det smukke Gaardbogaard Gods, der danner rammen om revyen. Meget skulle ændres og tilpasses den nye sal, og det har krævet ekstra tid og arbejde! siger formanden.

Men alle har bare kløet på med positiv energi og holdånd, og Gaardbogaard har udvist en velvilje og imødekommenhed, der er helt utrolig, og det er vi meget taknemmelige for.

Og det bliver rigtig godt! Den mindre sal betyder nemlig, at vi kommer meget tættere på publikum! Det klæder vores revy, og samtidig er det muligt at indrette salen sådan, at alle får et godt udsyn. Og med de to ekstra forestillinger, vi har tilføjet, er der plads til det samme antal publikummer, som tidligere år

Det er ikke kun scene- og teknikholdet, der har travlt lige nu. Hele holdet bag revyen arbejder nemlig på højtryk, for at få de sidste detaljer på plads så vi er helt klar til revyen, der løber af stablen i uge 10 og 11.

I år er det ”Holmbergs Køkken” i Frederikshavn, der står for den kulinariske del, og der er mulighed for at vælge imellem hele tre lækre, og forskellige menuer, alt efter hvilken aften man vælger.

Fredage og lørdage genoptager vi en gammel tradition og tilbyder revybus tur retur fra Ålbæk! Og ønsker man overnatning i forbindelse med revyen, står Aalbæk Badehotel klar med en skarp revy-pris og behagelige omgivelser.

Det er stadig muligt at få billetter til ÅRETS REVYFEST på Gaardbogaard!

Læs mere og bestil billetter mv. på www.foraarsrevy.dk