• Forside
  • Nyheder
  • Bak op om Frederikshavn Kommunes Lokalforening i Kræftens Bekæmpelse
02 marts, 2022 Nyheder

Bak op om Frederikshavn Kommunes Lokalforening i Kræftens Bekæmpelse

Mandag, den 14. marts holder Kræftens Bekæmpelse, Frederikshavn Lokalforening sin generalforsamling.
Alle medlemmer og interesserede er meget velkommen til at deltage i generalforsamlingen, der finder sted i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12, Frederikshavn.

 

Kræftbehandlingen er i fremgang i Danmark. Statistikkerne viser, at det fortsat går den rigtige vej på mange områder,
– flere overlever kræft og flere lever længere med kræft.
Det er glædeligt, men der er stadig meget, vi selv kan gøre, for at flere undgår kræft eller overlever kræft, – og for at flere patienter og pårørende kan modtage støtte, siger formanden, Fie Mølholt.

 

Sidste nyt på kræftområdet i Frederikshavn Kommune


Til generalforsamlingen kan medlemmer og andre interesserede også høre, hvad der sker på kræftområdet i Frederikshavn Kommune, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende lokalt, fortsætter Fie Mølholt, der glæder sig til at se mange spørgelystne borgere.

Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse bruger også aftenen til at fortælle, hvad man har arbejdet med i det forgangne år og hvilke initiativer, der er planlagt for år 2022.

Kom og lyt med og mød bestyrelsen i din lokalforening

Generalforsamlingen bliver som nævnt holdt, mandag 14. marts 2022, i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12, Frederikshavn,
med start kl. 19:00

Alle er velkommen.
Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Forud for generalforsamlingen oplyser foreningen, at man for tiden reelt mangler et bestyrelsesmedlem, der gerne repræsenterer Aalbæk/Skagen-området.
Foreningen ønsker nemlig gerne, at man i bestyrelsen er repræsenteret fra Skagen i Nord til Voerså i Syd, – men for tiden er der således ikke et bestyrelsesmedlem fra området nord for Frederikshavn.
Skulle der dermed være en person fra Skagen/Aalbæk, der kunne tænke sig at stille op ved valget til bestyrelsen, hører foreningen meget gerne fra vedkommende, – eller mød bare op til generalforsamlingen, som så mange andre forhåbentlig gør.

Af hensyn til aftenens traktement, ønsker foreningen tilmelding, der skal ske på mail til formanden, fiemoeholt@gmail.com, eller tlf. 2627 5103, senest fredag 11. marts.