09 marts, 2024 Nyheder

Anmeldelse af Forårsrevyen 2024

Igen i år har vi været et smut forbi Gaardbogaard ved Aalbæk for at overvære Forårsrevyen – i år endda til selve premiereaftenen fredag aften.

Efter sidste års høje niveau var forventningerne helt i top frem imod årets Forårsrevy.

Da vi ankom til salen på Gaardbogaard fik vi anvist vores pladser, hvorefter vi blev budt på en velkomstdrink af en af de venlige værter fra Skagen Håndboldklub, som igen i år hjælper til ved revyen.

Ved ankomst stod forretten, en tapas tallerken bestående af: Spinat rulle med tun voulevant med rejer i romesco. Kyllingesouffle med urtecreme anrettet på bund af sprød salat og med friske urter samt brød og smør på bordet og ventede på os.

Forretten lagde en god bund til hovedretten som var klar indenfor kort tid efter forretten var fortæret.

Hovedretten bestod af rosa stegt kalvefilet og glaseret skinke. Hertil flødekartofler, ristede petit kartofler med friske krydderurter, rødvinssovs, 3 blandet fyldige salater, dressing og brød med smør.

Desserten – en Gammeldaws æblekage, ventede i pausen halvvejs gennem revyen.

Showet

Showet startede planmæssigt præcis kl. 20.00 – desværre var der lidt tekniske udfordringer med lyden, hvilken gjorde at revyen kom lettere haltende fra start – men dette var på ingen måde de 5 skuespilleres skyld.

Igen i år var der stribevis af knivskarpe sketches med, som på fineste vis vekslede imellem lokalt, nationalt og internationalt fokus.

Der var nogle brudstykker med alvor gennem aftenen, men mest og vigtigst af alt var der rig mulighed for at få trænet lattermusklerne.

Der var gennem aftenen både fint besøg af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Statsminister Mette Frederiksen på scenen.

Derudover blev der også plads til et gensyn med bogholderen Esben som var begyndt til dét der yoga – klart et af vores højdepunkter hvis du spørger os.

Traditionen tro var der også lokale sketches med – i år i form af en reporter fra TV2 Nord som besøgte 2 af hjemmeværnets udsendte styrker på Coast2Coast ruten ved Aalbæk samt det klassiske “Mødet” som i år udspillede sig ved krudtfabrikken i Elling.

Her blev blandt andet Borgmester Birgit S. Hansen og Henning Kjeldsen hængt til tørre med et glimt i øjet.

Der blev også tid til endnu et smut til Elling, hvor et par glædede sig over klimeforandringerne og allerede var klar med 11 tons strandsand og hele molevitten.

Vi var også en tur på hospitalet efter de nye GDPR regler trådte i kraft – hvad gør man mon, når man ikke må råbe navnet op.

Derudover var der besøg af to lykkelige mænd som efter 11 ugers øremærket barsel nok må siges at være knap så lykkelige og optimistiske på livet.

Endelig var vi også med et ægtepar fra Vendsyssel på fin fransk restaurant, ligesom vi var hjemme ved et ældre ægtepar som måtte ty til alternative indtægtskilder efter deres aktier i Nordic Waste ikke længere var penge værd.

Vores indtryk

Igen i år leverede holdet bag Forårsrevyen et knivskarpt og professionelt show, med lidt tekniske problemer et par gange i løbet af showet som eneste minus.

Dette skal dog ikke trække ned i karakteren da det var yderst minimalt hvad det trak ned i helhedsoplevelsen.

Skagen Nyt giver årets Forårsrevy: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5 ud af 5 stjerner).

Vi fangede en førstegangs revygænger som var yderst positivt overrasket over niveauet:

“Det var en virkeligt professionelt udført opsætning som langt oversteg mine forventninger – jeg kommer helt klart tilbage igen til næste år”

Revygæst

Der er få billetter tilbage til næste uge – Find dem lige her.

Årets Forårsrevy i billeder