16 august, 2022 Nyheder

Årets fedeste julefrokost i Skagen

Sommeren går, ifølge kalenderen, så småt på hæld. Det betyder også at det for virksomheder, familier og vennegrupper er ved at være tid til at tænke på årets julefrokost.

I år er der dog en helt særlig mulighed for at slippe for besværet ved selv at skulle arrangere årets julefrokost, hvor du samtidig også slipper for køkkentjansen og oprydningen dagen derpå.

Fredag d. 25. November har du nemlig mulighed for at komme med til Årets fedeste julefrokost i Skagen Sportscenter.

Lækker mad og fri bar

Der er her lagt op til en ganske særlig aften.

Det er Restaurant Pakhuset som står for den overdådige julemenu – dermed er den gode kvalitet samt smagen og duften af jul sikret.

Til en hver julefrokost hører sig naturligvis også lidt vådt til ganen. Her kan du glæde dig til fri bar i vin, øl, vand, sodavand, mokai og breezer.

Både hvad angår mad og drikke er der sigtet efter at der er noget for en hver smag, således at alle kan få sig en god og festlig aften.

Koncert med Kandis

Når maverne er fyldt med al den lækre julemad fra Pakhuset, så er det tid til at komme på dansegulvet.

Til netop at sætte gang i dansegulvet kommer Kandis og giver koncert.

Kandis formår til hver en tid at sætte gang i festen med deres smittende gode festhumør krydret med god musik som det nærmest er umuligt at sidde stille til.

Flere billettyper

der er flere forskellige billettyper at vælge imellem til julefrokosten.

Standardbilletten til julefrokosten inkl. Julemenu, fri bar og koncert med Kandis: 695,- + billetgebyr

billet til koncerten med siddeplads på tribune (uden mad og drikke): 325,- + billetgebyr

Hvis du eller nogen i dit selskab kommer udenbys fra, så bare rolig. Du har nemlig mulighed for at købe billetten til julefrokosten sammen med en overnatning inkl. Morgenmad på Hotel Marie, eller hvad med et helt weekendophold?

Køb din billet lige her.

Erfaren arrangør

Det er Bent Lyngsø som de seneste år har været forpagter af cafeteriet i Skagen Kultur- og Fritidscenter, som er arrangør af denne julefrokost som altså foregår i Skagen Sportscenter.

Bent har tidligere stået som arrangør og tovholder på alverdens større og mindre arrangementer. Det er dermed en erfaren herre som ved hvad han laver, som står bag julefrokosten