15 december, 2021 Det sker

Aalbæk marked ser dagens lys til sommer

Dennis Mejlkjær Larsen og hans firma Nordisk event søsætter nu Aalbæk Marked.

Dennis er efterhånden et kendt ansigt heroppe langt mod nord – Han står nemlig allerede i dag bag flere af de store arrangementer i især Aalbæk og Hulsig. Nu er han så klar med næste skud på stammen og begiver sig ud i titlen som markedschef.

Markedet kommer til at foregå på Aalbæk Stadion i uge 30 – I dagene fra fredag d. 29. juli – søndag d. 31. juli.

Håbet er at det nye marked i Aalbæk kan give os der bor i nærområdet, samt turister lyst til igen at mærke den fede markedsstemning – Nu helt lokalt.

På Aalbæk Marked kan du både se frem til et bredt udvalg af boder, masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle samt fed musik i hele markedets åbningstid.

Hvad angår musikken, så er 3 navne faktisk allerede på plads. Du kan således allerede se frem til koncerter med Sussi og Leo, Double D og John Mogensen Jam. Musikprogrammet udvides løbende.

Salget af stadepladser starter allerede lige på den anden side af nytår, helt præcist d. 3.

Der er intet mindre end 2,7 hektar at tage af til selve markedet og 1 hektar alene til parkering. Til en start er der sat 380 facademeter i salg, men det understreges at der er mulighed for at udvide hvis interessen er derefter.

Markedet har været under opsejling i et stykke tid. Dennis Mejlkjær fra Nordisk Event har undersøgt grundlaget for markedet grundigt og har fået positiv respons fra både kræmmere og lokale som alle er spændte på dette nye marked.