• Forside
  • Erhverv
  • A/S Trigon styrker teamet med ny afdelingschef for anlæg.
11 april, 2024 Erhverv

A/S Trigon styrker teamet med ny afdelingschef for anlæg.

A/S Trigon er stolte af at meddele, at Mads Undall-Behrend tiltræder stillingen som afdelingschef for anlæg.

Mads Undall-Behrend kommer fra en stilling som projektleder hos Dansk Boligbyg. Dertil har han tidligere haft flere ledelsesmæssige roller i byggebranchen, herunder fagchef hos Enemærke og Pedersen, samt selvstændig i en 30 mand stor virksomhed med egne tømrere, murere og kloakmestre. Som afdelingschef for anlæg vil Mads være det styrende led, der sammen med virksomhedens formænd vil sikre, at anlægsopgaverne udføres med præcision og kvalitet.

”Med mere end 20 års erfaring i branchen bringer Mads ikke kun en dybdegående ekspertise, men også et nyt perspektiv til Trigon. Han vil introducere en ledelsesstil til vores anlægsafdeling, præget af ordentlighed og kundefokus, i tråd med virksomhedens kerneværdier.”

Fortæller administrerende direktør, Mikkel Westergaard.

I A/S Trigon arbejder man med fire kerneværdier samlet under forkortelsen FLID: Forretningsunderstøttende, Løsningsorienteret, Involverende og Den gode byggeoplevelse. FLID er således en stor del af Trigons fundament og ansættelsen af Mads er med henblik på, at opretholde og styrke disse værdier yderligere i virksomhedens anlægsafdeling.

A/S Trigon er en etableret virksomhed med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1945, hvor virksomheden blev grundlagt. I 2025 kan man således fejre 80-års jubilæum, hvilket vidner om vedvarende engagement og succes i branchen. Ikke desto mindre er man i virksomheden fast besluttede på ikke at lade sig begrænse af fortidens tilgange. Derimod er fokus på at skabe en moderne virksomhed med øje for fornyelse, fremdrift og udvikling.

“Mit mål hos Trigon er at skabe en positiv og indflydelsesrig forandring i virksomhedens tilgang til anlægsprojekter.

Jeg tror på, at den gode kundeoplevelse opnås gennem tæt samarbejde og inddragelse af alle interessenter. Det handler ikke kun om at levere et færdigt produkt, men også om at skabe værdi og tillid gennem dialog og lydhørhed over for vores kunders behov.”

Mads Undall-Behrend

A/S Trigon er begejstrede for at byde Mads velkommen til holdet, og ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med kunderne under hans ledelse.