Om Jeckels Gl. Skagen

EN FERIE I GL. SKAGEN ER NOGET HELT SÆRLIGT!

Siden 1984 har det historiske og smukke Jeckels dannet ramme om et af Danmarks mest succesfulde timeshare-hoteller.

Centralt placeret i Højen – i daglig tale kaldet Gammel Skagen – huser Jeckels 42 skønne ferielejligheder i forskellige størrelser. Dejlige terrasser, stor have, tennisbane, pavilloner med grill, legeplads, petanque-bane, kunstneratelier, samt en ganske kort gåtur til stranden og det brusende Vesterhav, er med til at gøre et ophold på Jeckels til noget helt særligt i Gl. Skagen.

Timeshare-konceptet indebærer, at hver ferielejlighed har én timeshare-ejer i en fast uge hvert år – og i langt de fleste af årets uger. Typisk vil en ejer benytte ’sin egen’ lejlighed i den samme uge år efter år. Skulle det hænde, at en ejer ikke ønsker at benytte sin uge i et givent år, kommer en sådan lejlighed typisk til leje – og således byder Jeckels også velkommen til dig, som ikke er ejer af en ferielejlighed.

Ferielejlighederne udlejes fortrinsvis på ugebasis fra lørdag kl. 16.00 til den følgende lørdag kl. 11.00. I lejligheden vil der være opredte senge (bortset fra enkelte lejligheder med en sovesofa) med dejligt sengetøj, samt håndklæder til det bestilte antal personer.

Book nu

Kontakt os

Jeckels Gl. Skagen
Jeckelsvej 5

98 44 65 44

info@jeckels.dk

www.jeckels.dk/