18 September, 2024 Nyheder

Årets firmajulefrokost på Hjorths Badehotel 2024

Hjorths Badehotel byder i julen 2024 velkommen til en uforglemmelig julefrokostoplevelse for områdets virksomheder.

Teamet bag Hjorths badehotel har gjort sig umage for at sammensætte en juleoplevelse udover det sædvanlige for dig og dine medarbejdere, i de idylliske omgivelser i kandestederne syd for Skagen.

Badehotellet åbner dørene for en festlig og hyggelig juleoplevelse alle fredage og lørdage fra den 22. november til og med den 14. december.

Historiske og hyggelige rammer

Med sin rige historie og charmerende atmosfære er Hjorths Badehotel et helt særligt sted at fejre jul. Hotellet pynter op med lys, dekorationer og måske endda lidt sne for at skabe den helt rigtige julestemning.

Her bliver tradition og moderne komfort kombineret på en måde, der gør oplevelsen både nostalgisk og luksuriøs.

Muligheder for både store og små selskaber

Hjorths Badehotel kan rumme både små og store selskaber. Hvis du ønsker et mere intimt arrangement, kan du booke selskabslokalet Kokholms, mens større selskaber har mulighed for at være i restauranten, hvor I kan nyde en stemningsfuld og afslappet julemiddag.

Dette gør stedet ideelt til virksomheders julefrokoster, hvor kollegaer kan komme sammen og nyde hinandens selskab i uformelle og historiske rammer.

Programmet – Klassisk jul med et twist

Julefrokosten på Hjorths Badehotel er nøje sammensat for at give gæsterne en smagfuld og mindeværdig oplevelse. Et eksempel på et program kan inkludere:

  • Kl. 16.30: Hjemmelavet gløgg serveret med æbleskiver, kompot af mørke bær, og bagte brunkager fra hotellets eget bageri.
  • Kl. 17.30: En julecocktail inspireret af en svunden tid serveres med salte snacks fra køkkenet.
  • Kl. 18.00: En 4-retters julemenu med årstidens bedste råvarer.
  • Efter middagen: Kaffe/te og lidt sødt som afslutning på middagen.

Prisen for denne oplevelse er 800,- pr. person eksklusive øvrige drikkevarer.

Mulige tilkøb – skræddersy din julefrokost

Hjorths Badehotel tilbyder en række tilkøbsmuligheder, så du kan tilpasse din julefrokost til netop dit selskab.

Du kan blandt andet vælge at tilkøbe en tilpasset vinmenu som er afstemt med retterne for 450,- pr. person, eller en ”avec” for 95,-.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe en 3-timers bar for 350,-, der giver adgang til yderligere forfriskninger middagen igennem.

Hvis gæsterne ønsker at overnatte, tilbyder hotellet attraktive overnatningspakker. En overnatning i enkeltværelse inklusive morgenmad koster 1000,-, mens et dobbeltværelse er tilgængeligt for 1200,-.

For dem, der måske får lyst til lidt natmad efter den festlige middag, kan man også bestille gourmet hotdogs for 145,- pr. person.

Ideelt til virksomheder

Hjorths Badehotel er det perfekte valg når du planlægger en julefrokost for din virksomhed. Med 35 nydelige værelser er der rig mulighed for at lade bilen stå og nyde aftenen i fulde drag.

Omgivelserne skaber en afslappet og indbydende stemning, hvor du kan give medarbejderne en mindeværdig juleoplevelse som de sent vil glemme.

Den perfekte blanding af god mad, hyggelige omgivelser og historisk atmosfære gør Hjorths Badehotel til et oplagt valg for årets julefrokost. Kontakt hotellet på mail: info@hjorthsbadehotel.dk eller telefon nr.: 98 48 79 00, for at skræddersy en løsning, der passer til dine behov, og nyd en unik juleoplevelse på toppen af Danmark.

Du kan læse mere om Hjorths Badehotel og hvad de kan tilbyde lige her