11 July, 2024 Nyheder

Ny formand for Venstre i Frederikshavn Kommune

Den 66-årige assurandør Leif Christensen, Sæby, er valgt som ny formand for Venstres kommuneforening i Frederikshavn. Valget skete på partiets ekstraordinære generalforsamling tirsdag aften.

Den nyvalgte formand er ikke ubekendt med organisationsarbejde i Venstre. Han har tidligere været bosat i Lendum, Hjørring Kommune, hvor han har haft en række tillidsposter, både i det partipolitiske arbejde og i andre foreninger. Efter at han for få år siden flyttede til Frederikshavn Kommune har han bestridt en post som bestyrelsesmedlem i Venstres lokale kommuneforening.

Leif Christensen efterfølger Lars Mellemkjær, Dybvad, der efter en kort periode som fungerende formand ikke kandiderede til formandsposten.

Den ekstraordinære generalforsamling vedtog også en procedure for opstilling af en spidskandidat til det kommunalvalg, der skal finde sted i november 2025. Som ny formand skal Leif Christensen forestå arbejdet med at udpege en borgmesterkandidat, der kan give Venstre ny vind i sejlene.

“Min vigtigste opgave som formand for Venstres kommuneforening  er at sikre vores parti et godt resultat til kommunalvalget. Sammen med de øvrige borgerlige partier vil vi tilbageerobre borgmesterposten og gøre Frederikshavn Kommune til en veldrevet organisation.”

– siger Leif Christensen