• Forside
  • Det sker
  • Yderligere to guidede ture til støtte for Stafet for Livet
24 august, 2021 Det sker

Yderligere to guidede ture til støtte for Stafet for Livet

Sidst i august inviterer Stafet for Livet til vandreture langs kysten mellem fyrtårnene i Skagen

Som tidligere omtalt arrangerer Stafet for Livet Frederikshavn i løbet af august en række guidede ture. Det sker i samarbejde med erfarne guider fra Guideforeningen Nord, og hele gebyret går til Kræftens Bekæmpelse/Stafet for Livet.

Yderligere to ture i Skagen er kommet på programmet. De foregår søndag den 29. august kl. 13-15 og mandag den 30. august kl. 13-15.

Begge ture starter ved Det Hvide Fyr, og på strandturen vil guide Kathleen Pedersen fortælle om fyrtårnene, bunkere, kystsikring, skibsvrag og signalstation. Turene varer mellem halvanden og to timer.

  • På gåturen fra Det Hvide Fyr via Vippefyret til stranden fortæller Kathleen Pedersen om fyrene og deres funktion, før og nu.
  • Fra Vippefyret går turen videre langs stranden mod Det Grå Fyr. Her hører deltagerne om stranden som arbejdsplads og om, hvorfor der liggere bunkere spredt i vandkanten. Også kystsikringen på denne strækning kigger vi på. Historien om Det Grå fyr bliver suppleret med fortællingen om Semaforen og signalstationen.
  • Fra Det Grå Fyr går turen tilbage langs stranden til Det Hvide Fyr.

Tilmelding på mail til formand for Stafet for Livet Frederikshavn, Alice Christiansen, på ac@danyard.dk. Skriv i emnefeltet du/I ønsker at deltage. Pris pr. deltager er 125 kr. Betaling på MobilePay til Alice Christiansen på 40450579.

Se en oversigt over alle turene på Stafet For Livets hjemmeside: www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikshavn/program