Om Team Welledone Service

Som en af de mest betroede enkeltmands firmaer i Skagen by, siden min start den 14/1- 2014. Hvor der var efterspørgsel på en der kunne lidt af det hele, Jeg må mene at kunne lidt af hvert.

Med mine uddannelser som både faglært befaren skibsassistent med epoxy kurser, svejsepas og truck certifikat, plade & konstruktionssmed og lastbil chauffør har jeg både erfaringen og evnen til at påtage mig en række forskellige opgaver.

Jeg har ry for at være pålidelig, billig og effektiv. Min ambition er at alle skal have råd til en ekstra hånd.

Som opgaverne blev stører følte jeg at “1-xtra hand” blev for misvisende. Opgaverne blev for store til at kalde sig som “ham der bare hjalp til” Derfor skiftede jeg navn til Team Welledone service. Dermed ikke sagt at vi ikke kan give en hånd med mere. Ja jeg skrev VI!. Nu er vi et Team af flere dygtige medarbejdere.

Som skrevet, så kan opgaverne ikke blive for små. Indtil skrivende stund har vi betjent 892 tilbagevendende, firmaer såvel som også de private kunder.

Hvis du vil vide mere, så tag et kig rundt på denne hjemmeside eller på  facebook, i mit billede arkiv og danne dig et indtryk af mine kompetencer eller bare kontakte mig for at få et uforpligtende overslag på lige netop din opgave. Det koster ikke noget at kigge på et fremtidigt stykke arbejde.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os

Team Welledone Service
jens vævers vej 4

28291526

rmw@welledone.dk

Besøg vores Facebookside