• Forside
  • Nyheder
  • Vendsyssel Elite Badminton med gode medaljechancer ved DM
13 august, 2021 Nyheder

Vendsyssel Elite Badminton med gode medaljechancer ved DM

Vendsyssel Elite Badminton har hele to spillere med i DM-finalerne fredag aften i Esbjerg.

Finalisterne består af den nybagte VEB-spiller Niclas Nøhr samt Victor Svendsen.

Det er flot at stå med to spillere i finalen, og jeg er optimist og tror også på to guldmedaljer, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen, der er tilbage som coach bag banerne efter en sygeperiode, som forhindrede ham i at deltage i Final 4 i slutningen af juni.

I fraværet af OL-guldvinderen Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Rasmus Gemke er Victor Svendsen seedet 2 ved DM. Han stod til en finale mod topseedede Hans-Kristian Vittinghus, men Højbjerg-spilleren blev overraskende slået ud i går.

Det betyder, at Victor Svendsen møder Rasmus Messerschmidt fra Værløse i DM-finalen, som er programsat til at gå i gang kl. 18.30. Alle finaler kan følges direkte på TV2 Sport.

I torsdagens semifinale vandt den 26-årige hjørringenser uden problemer med 21/16, 21/11 over Ditlev Jæger Holm, som ligeledes kommer fra Værløse, der i øvrigt er VEB’s åbningsmodstander i Badmintonligaen tirsdag 24. august i Arena Nord.

Niclas Nøhr var sammen med Amalie Magelund (Team Skælskør-Slagelse) på langt hårdere arbejde i semifinalen. Parret, som er topseedet, vandt 22/20, 20/22, 21/16 over Mai Surrow og Mathias Thyrri Jørgensen, begge fra Værløse.

I finalen kl. 17.00 venter Rikke Søby Hansen (Højbjerg) og Mikkel Mikkelsen (KMB2010).

VEB havde også Josefine R. Jensen og Magnus Johannesen med i Esbjerg. De nåede begge kvartfinalerne.