28 april, 2022 Kultur

Unik danseforestilling på Kappelborg

Forestillingen TRIBE er en dynamisk, rituel og poetisk danseforestilling

Oplev en danseforestilling på en forårsdag i Skagen med syv internationale break-, streetdansere og ny-cirkusartister i verdensklasse. Forestillingen er frit inspireret af Stravinskys og Nijinskys ballet Sacre Du Printemps.

Onsdag den 4. maj kl. 19:00 kan du opleve denne danseforestilling på Kappelborg i Skagen. Lene Boel står bag idé og koreografi, mens Rex Casswell er Komponist og Jesper Kongshaug er manden bag lysdesign.

I TRIBE mødes en gruppe fra vidt forskellige kulturelle baggrunde, og danner en ny stamme. Et folk med nye fælles værdier og ritualer.

TRIBE blev Reumertnomineret i 2011, og har siden turneret internationalt især i Frankrig, hvor den også er co-produceret af Théatrê la Villette i Paris.

Flotte ord fra anmelder

’Tribe er noget så forfriskende som en hiphop battle. Men Lene Boel formår at løfte battlens basale konkurrenceelement op til kunst, fordi hun så kunstfærdigt får komponeret et forløb for sine seks superdygtige streetdansere, der lige nu udgør kompagniet Next Zone,’ siger Anne Middelboe fra Information.

’Her er electric boogie-bevægelser, hvor energien bølger så stærkt gennem kroppene på scenen, at den tilsyneladende også forplanter sig til tilskuernes kroppe i salen,’ siger hun.

’Så jo. Lene Boels forestilling battler om optagelse i dansefællesskabet. Tribe kåres uomtvisteligt som Den Udvalgte,’ afslutter Anne Middelboe.

Se mere og køb billetter her: https://kappelborg.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/99013