22 maj, 2023 Nyheder

Unge skawboere springer ud som selvstændige

De to unge skawboere Peter og Christen på 16 år springer nu ud i livet som selvstændige med deres egen virksomhed: CP Car Detailling.

Til daglig går de i 9. klasse på Brovandeskolen her i Skagen. Efter sommerferien skal de starte på Handelsskolen i Frederikshavn hvor de i tråd med opstarten af deres egen virksomhed, vil have et fokus på iværksætteri.

Christen og Peter har kendt hinanden lige siden 1. klasse og har lige siden været gode venner og samarbejdspartnere.

De har altid tilbragt meget tid sammen og været gode til at samarbejde om stort og småt. Derudover har de begge gået med drømmen om at blive sin egen chef en dag.

Derfor var det naturligt for de to unge mænd at tage skridtet nu her i slutningen af Folkeskolen, inden livet for alvor folder sig ud.

Ideen til virksomheden fik de ved et tilfælde under en snak om drømmen om en gang at blive selvstændig.

De havde begge set en del videoer mm. af nogle fede koncepter fra især USA og så et hul i markedet her i hjembyen Skagen.

Efter grundige overvejelser og ikke mindst grundig research af udstyr og lignende tog de springet og tog kort derefter ud til de første kunder – og netop den gode modtagelse de har fået indtil videre spiller en stor rolle:

“Den varme modtagelse og de glade og tilfredse kunder er en stor motivation for os, som gør at vi får lysten og viljen til fortsat at forbedre os og yde en service i særklasse”.

Christen og Peter – Stifterne af CP Car Detailling

Om konceptet

Når du hyrer CP Car Detailling er du sikret en solid og dog grundig vask og rengøring af din bil både udendørs og indendørs.

Som bilejer skal du blot læne dig tilbage på terrassen, i sofaen eller gå en god lang tur – CP Car Detailling kommer nemlig cyklende ud til dig på deres smarte Christiania cykel – hvad end det er i privaten, i sommerhuset eller på jobbet.

Eneste krav er at det er beliggende i Skagen, samt at der skal være adgang til strøm og vand.

Til gengæld får du fikset følgende:

  • Grundig vask inklusive forvask med bl.a. autoshampoo og insektfjerner (til ruderne) – fjerner alle insekter, skidt og snavs mm.
  • Dækrens – dine dæk bliver skinnende rene igen
  • Fælge behandling – først med en kraftig sæbe og eb speciel børste på en boremaskine som fjerner det grove skidt og snavs og derefter med håndkraft hvor alle kroge gås efter.
  • pudsning af ruder udvendigt og indvendigt
  • Sædebehandling med speciel støvsuger som fjerner skidt og snavs samt fjerner selv de værste pletter.
  • Måtterens – får ligeledes en tur med den specielle støvsuger.
  • Interiørrens – fungerer nærmest som fugtghedscreme på vores hud. Dette går interiøret blødt og lækkert og gør at det ikke bare ser bedre ud, men også holder længere.
  • Grundig rengøring af alle kroge – intet bliver overset eller forbigået.

Det er dermed en fuldstændig gennemgående rengøring til din bil du får, hvis du hyrer CP Car Detailling til at rengøre din bil.

Hvad koster det?

Rengøringen tager i mellem 1 1/2 og 2 1/2 time alt efter bilens størrelse, samt hvor snavset den er.

CP Car Detailling har inddelt alverdens forskellige biler i 4 kategorier som afgør prisen:

Lille bil: ca. 750,-

Mellem bil: ca. 850,-

Stor bil: ca. 1.000,-

Kassevogn/firmabil: ca. 1.000,- til 1.200,-

Som det fremgår herover er priserne der er angivet her cirkapriser. Den endelige pris afgøres efter en nærmere vurdering af modellen osv. men afviger ikke markant i forhold til de nævnte priser her.

Der tages endvidere forbehold for prisændringer hen ad vejen.

Book en tid

Du kan booke en tid ved enten at skrive en mail til cpcardetailingd@gmail.com eller give dem et kald på telefon nr: 23 45 19 25.

Her fra Skagen Nyt skal lyde et stort held og lykke med rejsen som selvstændig og vi ser frem til at følge jer og jeres virksomhed i de kommende år!