• Forside
  • Erhverv
  • Ung strandbynit skal stå i spidsen for Nordjyske Bank i Skagen
20 juni, 2023 Erhverv

Ung strandbynit skal stå i spidsen for Nordjyske Bank i Skagen

31-årige Emil Kusk er udpeget som ny afdelingsdirektør i Nordjyske Banks filial i Skagen. Emil Kusk er født og opvokset i Strandby og har derfor et solidt kendskab til bl.a. erhvervslivet i den nordligste del af regionen. Samtidig udpeges Susanne Holst til privatkundechef i Skagen, og Emil Kusk og Susanne Holst skal fremadrettet udgøre ledelsen i Skagen-afdelingen.

Det er velkendte omgivelser, 31-årige Emil Kusk vender tilbage til, når han fra 14. august 2023 tiltræder som ny afdelingsdirektør for Nordjyske Bank i Skagen. Emil Kusk, der er født og opvokset i Strandby, er således netop blevet udpeget til at stå i spidsen for bankens aktiviteter i den populære ferie- og fiskeriby efter syv år som erhvervsrådgiver i Nordjyske Banks Erhvervscenter i Aalborg.

Jeg er utroligt glad for den tillid, jeg har fået, og jeg glæder mig til at skulle stå i spidsen for Nordjyske Banks afdeling i Skagen. Afdelingen har været i en positiv udvikling de seneste år, og jeg vil naturligvis gøre alt for at bidrage til den fortsatte rejse med de kompetencer, jeg kommer med fra vores erhvervsafdeling i Aalborg. Jeg tror på, at vejen til tilfredse kunder går gennem korte beslutningsveje, stor tilgængelighed og værdiskabende løsninger, og det skal vi være kendte for blandt skagboerne og i erhvervslivet.”

Emil Kusk

Emil Kusk, der oprindeligt er uddannet revisor med fortid i både BDO i Frederikshavn samt PwC i Aalborg, har samtidig et solidt kendskab til erhvervslivet i Skagen og i særdeleshed fiskeribranchen, idet hans forældre driver en fiskerivirksomhed i Strandby. Han glæder sig derfor også over at få berøring med et erhvervsliv, der har fyldt store dele af hans opvækst.

“Jeg er født og opvokset i fiskeriet, idet mine forældre har drevet fiskerivirksomhed i mange år. Jeg har derfor stor interesse for, hvad der sker både på vandet og på havnen. Udover den erhvervsmæssige udfordring, der venter, har selve området også stor betydning for mig personligt, fordi jeg er opvokset på de kanter, og fordi min bedstemor kommer fra Skagen. Derfor føler jeg også, at jeg vender hjem, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til udviklingen af Skagens erhvervsliv samt Skagen og omegn i sin helhed.”

Sådan lyder det fra Emil Kusk, der er gift med Katrine og sammen har to drenge på 2 og 5 år.

Udover ansættelsen af Emil Kusk, udpeges Susanne Holst som ny privatkundechef, og Emil Kusk og Susanne Holst skal således fremadrettet udgøre ledelsesteamet i Nordjyske Banks Skagen-afdeling.