• Forside
  • Nyheder
  • Ulla Mosich fejrede 40 år ved roret på Aalbæk Badehotel
02 maj, 2024 Nyheder

Ulla Mosich fejrede 40 år ved roret på Aalbæk Badehotel

Onsdag d. 1. maj 2024 kunne Ulla Mosich fejre intet mindre end 40 års jubilæum på Aalbæk Badehotel.

I 4 årtier har Ulla således stået ved roret på det der indtil for få år siden hed Aalbæk Gl. Kro.

40 år i én og samme virksomhed er en præstation i sig selv – noget som de færreste opnår i deres liv.

I Hotel- og Restaurationsbranchen er det dog en ekstra bemærkelsesværdig bedrift. Her er der normalt langt større udskiftning end i andre brancher og man er sjældent det samme sted i mere end relativt få år.

Ikke desto mindre har Ulla nu rundet et skarpt hjørne som ejer og leder af Aalbæk Badehotel.

Der var derfor inviteret til en hyggelig og uformel eftermiddag fyldt med musik, taler, rigeligt mad og drikke og ikke mindst godt selskab.

Der var mødt umådeligt mange op for at fejre Ulla med manér – Flest fra Skagen og en hel del fra Aalbæk, men også folk helt fra den sydlige del af kommunen og sågar helt fra Aalborg.

Det store fremmøde må i den grad tages som udtryk for, at Ulla over hele spektret er yderst velanset og altid engageret og hårdtarbejdende.

For ikke alene ejer og driver hun Aalbæk Badehotel med stor flid, dedikation og hjerteblod – Trods travlhed derhjemme på badehotellet i Aalbæk tager hun sig nemlig tid til at engagere sig i flere foreninger og bestyrelser.

Hun sidder bl.a. som bestyrelsesformand i Toppen af Danmark – en forening som hun selv har været med til at bygge op. Derudover sidder hun med i bestyrelsen for Skagen Erhvervsforening.

Netop hendes store passion for lokalområdet blev hun da også hyldet for ved den stort anlagte fejring.

Ulla lagde selv fra land med en tale hvor hun takkede for opmærksomheden og så lidt tilbage på årene der er gået.

Da Ulla ikke havde mere på hjertet skulle hun lige til at slippe de mange fremmødte fri i baren og buffeten, men her stoppede Karina Boldsen, Bestyrelsesformand for Aalbæk Badehotel, imidlertid jubilaren.

Hun havde på egne og bestyrelsens vegne ligeledes gjort en tale klar, hvor Ulla i den grad blev hyldet for alt det hun er og alt det hun gør – for Aalbæk, for den gamle Skagen Kommune og i det hele taget for vores område her på Toppen af Danmark.

Du kan se talerne herunder

Bemærk at artiklen fortsætter under videoen.

Apropos den gamle Skagen Kommune, så tog den tidligere borgmester Kurt Kirkedal ordet lidt senere på eftermiddagen.

Også han anerkendte Ullas store engagement og kunne krydre hans tale med et par herlige anekdoter som blot bekræftede hvilken helt igennem herlig og særlig kvinde Ulla Mosich er.

Fejringen af jubilaren var mest af alt personalets initiativ. Som Ulla sagde det i hendes tale som kan høres ovenover, så havde hun forestillet sig at to minutters stilhed udenfor badehotellet kunne være en helt igennem fin måde at fejre det store jubilæum på. Dette var personalet dog ikke helt enige i og med kun et par ugers varsel fik de et “GO” for at arrangere fejringen.

Ulla havde intet med planlægningen eller udførslen at gøre – hun skulle blot møde op som dagens æresgæst, og som den arbejdsomme kvinde hun er, havde hun svært ved at få at vide at hun bare skulle læne sig tilbage og glæde sig.

I sidste ende skulle det dog naturligvis vise sig at alt var i den skønneste orden.

Personalet havde ikke alene dækket fint op, men også sørget for både band i festlokalet og en kvartet som med deres blæseinstrumenter bød folk velkommen udenfor på terrassen.

Derudover var der både vådt og tørt til ganen så hatten den passede og mere til.

Alt i alt en helt igennem smuk, herlig og hyggelig eftermiddag.

Da festen klangede af ud på eftermiddagen fangede vi Ulla Mosich som udtalte følgende ovenpå fejringen:

“Jeg er dybt imponeret over det store fremmøde og jeg priser mig lykkelig for at det gode vejr holdt, ellers havde vi haft pladsproblemer. En stor tak skal lyde til de fremmødte for at gøre denne dag til noget helt specielt, til Karina og Kurt for deres taler og ikke mindst en helt særlig tak til mit personale som har stablet hele fejringen på benene – af hjertet tak.”

– Ulla Mosich, Ejerleder hos Aalbæk Badehotel