03 oktober, 2022 Nyheder

Ugens program i Skagen Bio

En ny uge er over os og det betyder naturligvis også at der venter nye, store filmoplevelser mm. I Skagen Bio.

For film skal som bekendt ses i biografen og med denne uges filmprogram er der lidt for en hver smag – læs med herunder:

Bamse

BAMSE er en hyldest til den folkekære danske musiker, der har givet os klassikere som ”Vimmersvej”, ”Hvorfor går Louise til bal” og ”I en lille båd der gynger”. Bag det varme smil og smækbukserne gemmer der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv. BAMSE er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

På rollelisten finder vi bl.a.Anders W. Berthelsen, Johanne Louise Schmidt, Lars Ranthe, Henrik Birch, Signe Egholm Olsen og Brian Lykke,

Filmen, der er med i den nye sæson i Biografklub Danmark, vises onsdag kl. 19.30.

Triangle of Sadness

Ruben Östlund kaster med Guldpalmevinderen TRIANGLE OF SADNESS sit nådesløse satiriske blik på modeverdenen og de super rige, hvor modellerne Carl og Yaya og nogle milliardærer på en luksus-yacht bliver ramt af en storm. Båden synker, og de strander alle på en øde ø. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt rundt, og pludselig står alle i en nærmest postapokalyptisk situation, hvor al civilisation er væk.

Blandt de medvirkende ses Woody Harrelson, Zlatko Buric og Vicki Berlin.

Filmen vises torsdag kl. 19.30 og søndag kl. 16.00.

Mugge og vejfesten

Bemærk at dette er en repremiere som optakt til den nye “Mugge” film som er lige på trapperne:

MUGGE & VEJFESTEN er en komedie om Mugge, verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer som opfinderen Henrik Skovlykke, femlingerne Allan, Allan, Allan, Allan og Allan, kattedamerne Tove og Karen, et par nonner, der altid går rundt på stylter og ikke mindst Weirdoen fra Nakskov. Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Det kan Mugge overhovedet ikke acceptere. Han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan, for at bringe sine forældre sammen igen – og det skal foregå ved den store årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske: vejfesten aflyses. Alt håb synes ude, men Mugge kan ikke holdes nede, og sammen med sin veninde Sofia lægger han en plan…

Filmen vises søndag kl. 13.30.