04 august, 2021 Kultur

Udstilling: Fremtidens Skolemark

Sommeren over præsenterer Aktørerne bag projektforslaget til udvikling af Skolemarken de foreløbige tanker og idéer om fremtidens Skolemark. Det gør de i udstillingen Mellem Himmel & Hav.

Ideerne har sit udspring i de borgermøder der har været afholdt om borgernes ønske til fremtidens Skolemark. Herefter er ideerne blevet sorteret, forfinet, videreudviklet samt konkretiseret i projektgruppen.

Projektforslaget som lige nu udstilles på Kappelborg er udarbejdet af den internationalt anerkendte danske kunstner Jeppe Hein. Hein er elev af den verdensberømte kunstner Olafur Eliasson, og har stor erfaring med at arbejde kunstnerisk med byrum. Ofte er Heins tilgang til det kunstneriske udtryk legende og har fællesskabet i centrum. Dette gælder også “Mellem Himmel & Hav”.

Du har udover at se det smukke projektforslag også mulighed for at komme med kommentarer til det og dermed få mulig indflydelse på det færdige projekt

Ydermere vil projektgruppen være tilstede alle torsdage fra kl. 15 – 17. Her vil de forklare mere om projektet samt tankerne bag.

Udstillingen kan ses på Kulturhus Kappelborgs 2. sal frem til og med lørdag d. 14. august.

Åbningstiderne ser således ud:
Mandag og tirsdag: kl. 11 – 16
Torsdag: kl. 11 – 17
Lørdag og søndag kl. 10 – 12