04 januar, 2024 Nyheder

Turbo på udlejningen af sommerhuse

På trods af den kendsgerning, at der stadig mangler nordmænd i prognoserne for 2024 i det nordjyske turistmarked, har Toppen af Danmark skabt rekord i forbookinger af feriehuse til 2024.

Hele 10% større forsalg end den hidtidige rekord kunne præsenteres på første arbejdsdag i det nye år, da alle kolleger hos Toppen af Danmark var samlet på hovedkontoret i Skagen i tirsdags.

Det var således en god start på året for turistforeningen, der udover at arbejde for sine mere end 300 medlemmer i turistbranchen, også er kendt for at være en stærk lokal samarbejdspartner for sommerhusejere, der ønsker at udleje deres sommerhus i området fra Sæby til Skagen.

Bent Becker Christensen, der er chef for feriehuse.dk hos Toppen af Danmark forklarer, at det er en styrke at være de eneste lokale, der er repræsenteret med eget kontor i Sæby, og som har førertrøjen i Skagen;

”Det giver os mulighed for at servicere husene bedre med vores eget rengøringshold og serviceteknikere, og vi kan skabe god udlejning på husene, fordi vi kender de lokale marked.”

Bent Becker Christensen, chef for Feriehuse.dk

Bent kan også allerede nu se, at man kommer til at mangle sommerhuse til udlejning i højsæsonen i år. Det gælder for hele området fra Sæby til Skagen.

Efterlyser sommerhusejere

Interessen for at leje sommerhuse gør også, at Toppen af Danmark – Feriehuse.dk efterlyser husejere med sommerhus i området fra Sæby til Skagen, der har lyst til at tjene en ekstra skilling på at udleje deres sommerhus i sæsonen i år.

”Selvom det oftest kan være en fordel for udlejningen, behøver et sommerhus ikke nødvendigvis have hverken have pool, spa eller havudsigt, hvis det skal udlejes til turister her i lokalområdet” fortæller Bent Christensen, og uddyber sin forklaring med, at turisterne som Toppen af Danmark udlejer til, er et mix af forskellige typer af feriegæster fra primært Danmark, Tyskland, Holland og Norge. ”De forskellige typer af turister efterspørger forskellige typer af sommerhuse, og derfor er vi også på udkig efter et bredt spekter af feriehuse til udlejning”.

Bent Christensen, chef for Feriehuse.

Hvis du ejer et sommerhus og vil høre mere om dine muligheder kan Bent Becker Christensen fra Toppen af Danmark Feriehusudlejning kontaktes på mail: bc@toppenafdanmark.dk eller på telefon: +45 52 10 02 90.