30 januar, 2022 Nyheder

Trigon var advaret før mast væltede

Ejeren af huset på Lille Skagen 13, hvor en lysmast i nat væltede ned over, havde for 14 dage siden, udtrykt bekymring og advaret byggefirmaet Trigon om at masten kunne vælte.

“Da det trak op til stormen for to uger siden, blev jeg nervøs for, at den 15 meter høje lysmast der var sat op til at oplyse byggepladsen på nabogrunden, skulle vælte over på vores hus i tilfælde af et kraftig vindpust. Derfor skrev jeg em mail til byggeleder Martin Christensen hos Trigon, men uden at der blev reageret på min bekymring” fortæller en irriteret ejer af boligen på Lille Skagen, Steen Sødergreen.

– Det var ikke en ubegrundet frygt for sikkerheden på Trigons byggepladser. I juni måned sidste år, væltede der også et stillads ved huset i stormen. Med alle de fejl og mangler vi har oplevet med Trigon, var jeg bekymret for, at vi endnu en gang skulle opleve Trigons manglende evne til at udvise rettidig omhu, siger husejeren, der nu kan se frem til at skulle have håndværkere på huset, der kun er et halvt år gammel.

Husejeren var selv bortrejst under uheldet, og der skete kun materiel skade. Det var en nabo der ringede til ejeren med beskeden, kort før klokken 22.