26 juli, 2023 Nyheder

Toppen af Danmarks direktør René Zeeberg stopper

Efter otte succesfulde år stopper René Zeeberg som direktør for Toppen af Danmark.

René Zeeberg har i sin tid som direktør for Toppen af Danmark navigeret virksomheden igennem talrige udfordringer, herunder den omfattende Corona krise, en ny kommerciel strategi samt en turnaround som følge af kommunale omstruktureringer i 2020.

Alle årene med sorte tal på bundlinjen, og en indsats som er blevet værdsat af foreningens 300 medlemmer.

Hans indsats har været afgørende for virksomhedens succes og positionering som en førende aktør inden for turismebranchen.

“Toppen af Danmark vil gerne sige stort tak til René Zeeberg for hans stærke bidrag til virksomheden. Hans dedikation og engagement har været med til at skabe den solide base foreningen står på i dag og ønsker René Zeeberg alt det bedste for fremtiden.”

Ulla Mosich, Formand for Toppen af Danmark

Toppen af Danmark agter naturligvis at fortsætte med at levere enestående turisme oplevelser og fremme regionens udvikling som en attraktiv destination. Toppen af Danmark siger tak for mange års indsats.

“Jeg ønsker at takke alle i Toppen af Danmark og vores fantastiske samarbejdspartnere for det gode samarbejde gennem årene. Vi har sammen skabt mærkbare resultater og været med til at udvikle vores region til en attraktiv turistdestination.

Efter nøje overvejelser har jeg valgt at stoppe efter nogle hektiske, men spændende år. Lige nu glæder jeg mig til at tilbringe tid med familien hen over sommeren, og ser frem til at bruge mine kompetencer og netværk i nye sammenhænge.”

René Zeeberg, nu tidligere direktør for Toppen af Danmark