25 august, 2023 Erhverv

Toppen af Danmark søger ny Direktør

Ønsker du et udfordrende og attraktivt job, med ansvar for at styrke og udvikle et af Danmarks største og stærkeste brands indenfor turisme?

Toppen af Danmark har noget helt specielt at byde på. Vi arbejder i Nordjylland for at sælge gode oplevelser og overnatninger for vores mange medlemmer. Toppen af Danmark er en medlemsbaseret forening med over 300 medlemmer, hvoraf langt størstedelen er aktive erhvervsdrivende.

Vi arrangerer og driver hvert år Skagen Marathon med flere tusinde løbere, står for det årlige Sankt Hans bål ved Sønderstrand i Skagen, ligesom vi samarbejder om andre events, der årligt arrangeres i Toppen af Danmarks område.

Vi er 12 ansatte, der arbejder med markedsføring, events, bookingportal, feriehusudlejning og guidede ture for bl.a. krydstogtsanløb i et tæt samarbejde med erhvervet.

Foreningens formål er at skabe vækst hos vores medlemmer, ved at fremme og markedsføre området Toppen af Danmark, som turistmål med et stærkt kommercielt udgangspunkt, og ved at markedsføre medlemmerne, sikre videndeling i turisterhvervet, samt at varetage deres interesser bredt. Vi kigger også udenfor vores naturlige geografiske område, hvis det giver mening for foreningen og dens medlemmer.

Foreningen driver feriehusudlejning med over 300 huse, samt et tilhørende rengøringsfirma, som rengør både for feriehusene og flere større virksomheder. Vi har desuden et stærkt samarbejde med Cruise Skagen om håndtering af krydstogtsanløb til Skagen Havn.

Du får ansvaret for at opbygge, vedligeholde og udvikle organisationen, med henblik på at skabe en dynamisk, økonomisk solid og engageret virksomhed, der forbliver relevant for turisterhvervet som samarbejdspartner og leverandør.

Der forventes, at den kommende direktør for Toppen af Danmark

  • Er en erfaren visionær leder og stærk kommunikator, der kan møde medlemmer, kunder, samarbejdspartnere og det politiske liv i øjenhøjde og skabe følgeskab både internt og eksternt.
  • Er en respekteret leder, der udviser høj grad af integritet, er tillidsvækkende og troværdig med
  • En moderne, motiverende og delegerende lederstil med øje for at foreningen lever af at sælge ydelser.
  • Har økonomisk indsigt og erfaring med at arbejde med budgetter og økonomisk afrapportering.
  • Er en kvalificeret sparringspartner til relevante samarbejdspartnere, herunder også samarbejdet med Destination Nord.
  • Er forretningsudvikler i samarbejde med medlemmer/personale.

Arbejdspladsen er med hovedkontor i Skagen midtby. Toppen af Danmark har også et mindre kontor i Sæby.

Du refererer til bestyrelsen, som er bredt sammensat og valgt på den årlige generalforsamling, der hvert år finder sted inden udgangen af april måned.  

Yderligere oplysninger

Flere oplysninger kan fås hos bestyrelsesformand Ulla Mosich på tlf. 40 18 90 22

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt yderligere relevante bilag senest den 10. september. Ansøgning sendes til: lk@toppenafdanmark.dk  – og skal mærkes direktør.

Samtaler forventes at blive afholdt den 14. september 2023 på en lokalitet i nærheden af Skagen.