• Forside
  • Nyheder
  • Toppen af Danmark og Cruise Skagen søger frivillige velkomstværter til krydstogtkajerne.
28 marts, 2022 Nyheder

Toppen af Danmark og Cruise Skagen søger frivillige velkomstværter til krydstogtkajerne.

Vil du sende det første smil til vores krydstogtgæster, når de ankommer til Skagen? Har du lyst til at møde mennesker fra hele verden? Kunne du tænke dig at være en del af vores dynamiske krydstogtteam, der alle yder deres ypperste for at give gæsterne den bedste oplevelse af dejlige Skagen? – så har vi brug for dig.

Skagens popularitet som krydstogtdestination er heldigvis stigende og derfor vil vi gerne kunne opbygge et korps af frivillige velkomstværter. I Aarhus har man f.eks. på få år opbygget et korps af 3.000 frivillige, der løser et hav af spændende opgaver i forbindelse med bl.a. krydstogt, turistservice og events og det forlyder, at der ligefrem er rift blandt disse om at komme ud og være med til at løse de givne opgaver. Hvis de kan i Aarhus, så kan vi vel også her i Skagen i en mindre skala ikke?

Derfor søger vi nu frivillige velkomstværter til at byde krydstogtgæsterne velkommen til Skagen og til udførelse af informationsopgaver på krydstogtkajerne og i midtbyen.

Vil du høre mere om, hvilke opgaver vi har til dig, så kom forbi vores kontor på Havnevagtvej 30, Skagen, send os en mail på info@cruiseskagen.dk eller ring til cruise manager Anne Sofie Rønne Jensen på tlf. 21 44 39 91.

Vi glæder os til at høre fra dig.