06 september, 2023 Nyheder

Tonny’s Blomster lancerer webshop

Hos Blomsterværkstedet Tonny’s Blomster er de ikke blege for at springe ud i nye projekter som gør livet nemmere for kunderne såvel som de ansatte og som tilmed har potentiale til at øge Blomsterværkstedets omsætning.

For et par år siden tog de skridtet og investerede i en blomsterautomat hvor du 24/7 – 365 dage om året kan købe smukke buketter og herlige gavekurve.

Nu er de ikke desto mindre klar til at tage det skridtet videre og har således åbnet deres egen webshop.

Her kan du i ro og mag bestille alt lige fra smukke og indbydende buketter over hårpynt og vaser til uimodståelige gavekurve.

Det bedste af det hele er, at du har omtrent lige så stor frihed når det kommer til budget og farvevalg af buketter og gavekurve, som stod du i butikken.

Når du sammensætter din buket kan du nemlig vælge mellem 7 prisniveauer fra 250 – 1.000 kr., ligesom at du kan vælge mellem intet mindre end 10 farvesammensætninger.

Derudover har du naturligvis mulighed for at tilføje et stort eller lille kort med en personlig hilsen.

Det smarte er at du kan bestille en gavekurv, buket eller nogle af de andre produkter på shoppen til levering i Skagen, Hulsig og Aalbæk.

Faktisk kan du på hverdage bestille til levering samme dag helt frem til kl. 15 for Skagen og Hulsig og kl. 14 for Aalbæk.

Om lørdagen skal bestillinger til levering samme dag være modtaget senest kl. 11 for både Skagen, Hulsig og Aalbæk.

Du kan dog også bestille dine varer til afhentning i butikken – dette kan ske med helt ned til 30 minutters varsel.

Når man bevæger sig rundt på den nye webshop, som først blev lanceret i går tirsdag, er det tydeligt at der stadig er ved at blive fyldt varer på, men især buketter og gavekurve er der allerede et godt udvalg af på shoppen.

Du kan klikke her hvis du selv ønsker at gå på opdagelse i Tonny’s blomsters nye webshop.