18 maj, 2022 Erhverv

Tonni Sørensen har stor succes med OPMAX i Skagen

Direktøren hos Hirtshals Transport Center startede i 2020 det store lagerhotel OPMAX på Dalsagervej i Hirtshals med et virkelig smart koncept, som nu giver kunder i blandt andet Skagen.

Allerede året før opstart i 2020 investerede Hirtshals Transport Center, hvor Tonni Sørensen er direktør og partner, i erhvervsbygningen på matriklen Dalsagervej 18 som nu huser OPMAX.

Allerede dengang i 2020 havde han en skarp plan for, hvordan han ville udnytte de flere tusinde kvadratmeter, som er fordelt på tre store lagerhaller og nogle mindre værkstedsrum samt fine kontorfaciliteter på Dalsagervej.

Det nytænkende og virkelig fremsynede var nemlig ikke så meget det at lave lager i sig selv, men derimod de helt nye containere, som var og er et af de centrale omdrejningspunkter for konceptet hos OPMAX, som Tonni Sørensen altså mundret navngav denne aflægger af Hirtshals Transport Center.

Ud over lagerhallerne er der efterhånden en hel erhvervsklynge i den store bygning på matriklen ved Dalsagervej. Foto: Niels Skipper, Nordsøposten

Konceptet går i al sin enkelhed ud på at anvende nogle specialdesignede containere, der leveres sammenfoldede og samles på stedet. Det geniale ved containerne er dernæst, at de kan transporteres ud til kunden, der ellers har skullet pakke og køre sit habengut til et lagerhotel.

Kunden kan altså kort fortalt nøjes med at bære sagerne, hvad end det nu måtte være, ud i containeren, som derefter køres tilbage til det opvarmede lagerhotel, der selvfølgelig råder over rampe, der gør det ligeså nemt at losse og laste fra lastbil, når det måtte være nødvendigt.

Der gik da heller ikke lang tid, før tiltaget gav genlyd og efter omtalen på netavisen Nordsøposten kom der for alvor kunder til OPMAX.

Tonni Sørensen har nu også fået de første kunder i Skagen og mærker en stigende interesse for konceptet her i byen. Derfor retter han da nu også i endnu højere grad opmærksomheden mod Skagen. Faktisk var han i Skagen med en container så sent som i mandags og han ser frem til mange flere ture til Skagen.

Tonni Sørensen ved de smarte containere i en af de store lagerhaller hos OPMAX. Foto: Niels Skipper, Nordsøposten

Hos Opmax er der rigeligt med muligheder for oplagring i både kortere og længere perioder af både stort og småt. Det være sig gods, møbler, inventar, maskiner, emballage, arkiv, autocampere, bådtrailere, biler og motorcykler også uden, at det skal i en af de omtalte containere.

Man kan læse meget mere om muligheder og priser her hos OPMAX samt følge virksomheden på Facebook.

Kilde: Niels Skipper, Nordsøposten