• Forside
  • Nyheder
  • to unge mænd løber fra Grenen til Kongens Nytorv i den gode sags tjeneste – og du er inviteret med på første del af turen
25 juni, 2024 Nyheder

to unge mænd løber fra Grenen til Kongens Nytorv i den gode sags tjeneste – og du er inviteret med på første del af turen

Hos Journey udvikler vi projekter, der støtter velgørende formål, og vores første projekt kalder vi “Project Denmark”.

Dette velgørenhedsløb strækker sig over 579 km fra Grenen på Toppen af Danmark, til Kongens Nytorv i København og varer 20 dage. Formålet er at samle penge ind til Knæk Cancer.

Den ene af parterne bag projektet – Oliver Chang Nielsen, mistede sin kære farmor tidligere i år efter et treårigt sygdomsforløb.

Hun ønskede de sidste mange år af hendes liv donationer til Knæk Cancer i stedet for gaver på fødselsdage, til jul osv. hvilket inspirerede ham til at starte dette projekt.

Under løbet vil de to unge mænd krydse mange danske byer – store som små og invitere da flere gange undervejs også alle interesserede til at løbe med os.

Den første invitation går altså til os Skawboere og de gæster der er i byen.

Turen mod hovedstaden starter nemlig på mandag d. 1. juli kl. 10.00 fra Grenen.

Her løber de, sammen med de fremmødte, de første 5 km ned til Skagen Harbour Hotel, som vil stå klar med kaffe og kage til alle deltagere for at støtte op om det gode formål.

De har i den forbindelse oprettet en begivenhed på deres Facebook-side “Journey – Projects With Purpose” for denne etape.

For mere information og deltagelse, besøg deres Facebook-side.

Om Journey

Journey blev grundlagt af Oliver Chang Nielsen og Christian Boutrup, som begge har personlige historier og motivationer for at støtte velgørende formål gennem sportslige udfordringer.

De har tidligere gennemført flere fysiske og mentale udfordringer og ønsker nu at inspirere andre til at gøre en forskel og støtte dem, der kæmper med alvorlige sygdomme.

Oliver Chang Nielsen har en baggrund præget af personlig transformation og en stærk viljestyrke.

Hans motivation til at støtte Knæk Cancer kommer fra tabet af sin farmor, som inspirerede ham til at hjælpe andre gennem velgørenhed.

Christian Boutrup har trods børnegigt aldrig ladet sygdommen begrænse ham.

Han deltager aktivt i sportslige udfordringer og har som mål at støtte børn med lignende udfordringer.

Project Denmark er en hjertesag for begge grundlæggere, og de håber at samle så mange penge som muligt til Knæk Cancer samt inspirere folk til at overvinde enhver udfordring og møde nye mennesker undervejs.

Vi glæder os til at se jer på løbeturen og takker for al den støtte, vi kan få.