22 oktober, 2021 Det sker

Things We Do For Love

Tidløs vokalharmonisk rockmusik på Kappelborg

Tre af dansk musiks mest rutinerede musikere er gået sammen, og resultatet kan opleves i salen på Kulturhus Kappelborg fredag 29. oktober.

Med overskriften Things We Do for Love (TWDFL) har Peter Busborg, Jørgen Thorup og Ivan Pedersen noget på hjertet, i en fantastisk blanding af egne kompositioner fra sangernes egne solist-karrierer, samt trioens helt nyskrevne sange.

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med – Så sandt som det er sagt, og det er præcis baggrunden for at medlemmerne af denne trio var NØDT til at samles. Fordi alle tre har savnet det bedste af den tidløse pop/rockmusik lige fra 70érne og frem til nu, udgør også udvalgte klassikere i trioens egne arrangementer en del af set-listen.

Under Corona pausen har de tre sangskrivere arbejdet på nyt eget repertoire, og der begynder at tegne sig et billede af stil og retning for de tre velsyngende herrer og sangskrivere.

Om udgivelsen af dette nye repertoire bliver som samlet album eller en række singler m. tilhørende videoer vides ikke i skrivende stund, men gruppen vil med garanti være massivt til stede i det ’offentlige rum’ på koncerttidspunktet.

Koncerterne, repertoiret og instrumenteringen er designet til det intime koncert-rum, og nærværet mellem trioen og publikum er selve benzinen i deres vitale optræden, et nærvær, som de tre efterhånden er trænede i at overføre til også en større koncertsal, i en fantastisk blanding af maximal rutine og unikke musik- og vokalpersonligheder akkompagneret af guitar, piano og percussion.

TWDFL har fra sin start et par væsentlige ambitioner: At sende enhver tilstedeværende hjem fra koncerten, nynnende og med et smil om munden, og undervejs at udfordre sig selv musikalsk og kunstnerisk.

Det er ikke første gang at de tre musikere har besøgt Skagen, da de med stor succes tidligere har spillet på Kappelborg. Her gav de et brag af en koncert, som publikum var vilde med.

Glæd jer derfor til en aften fyldt med de garvede musikeres egne sange krydret med nøje udvalgte og tidløse pop/rock-klassikere. En aften, hvor alt kan ske og hvor den gode stemning er i højsædet.

Flere informationer på www.kappelborgskagen.dk