09 august, 2022 Det sker

Tag med på en cykeltur i den gode sags tjeneste

For tredje år i træk cykler Soroptimist International Danmark tynd til fordel for Stop Sult Fonden samt FN’s fødevareprograms indsamling til skolemad og skolegang i Burkina Faso.

I år går starten fra Skagen og i den anledning inviterer Soroptimist International Skagen alle interesserede med på første lille del af den lange cykeltur som går helt fra Skagen til København.

Således kan du lørdag d. 13. August cykle med på turen fra Skagen til Mosbjerg.

Undervejs holdes der et velfortjent hvil ved Aalbæk Badehotel hvor ejer Ulla Mosich står klar med et koldt glas rosé eller anden forfriskning.

Ulla Mosich er imidlertid ikke blot ejer af Aalbæk Badehotel, men også yderst aktiv i Soroptimist International Skagen, hvor hun fungerer som Vicepræsident. Om arrangementet udtaler hun:

”Jeg er glad for at have fået muligheden for at kunne bakke op om et arrangement og en sag som denne. Det er en virkelig vigtig sag som jeg håber at mange andre også vil bakke op om.

Jeg ser frem til at tage mod både soroptimisterne og andre der cykler med, her på Aalbæk Badehotel.”

Ulla Mosich, soroptimist og ejer af Aalbæk Badehotel

Efter en tiltrængt pause hos Ulla på Aalbæk Badehotel fortsætter turen herefter mod Mosbjerg.

I Mosbjerg venter der på Mosbjerg Friskole en lækker sandwich samt en vand.

Efter den fælles frokostpause ønskes der fortsat god tur til Soroptimist International  som herefter fortsætter cykelturen med kurs mod København.

Som deltager på denne cykeltur kan man fra Mosbjerg vælge enten at følges med rytterne fra Soroptimist International mod Hjørring, som er endestation for deres første etape, eller vælge at cykle med tilbage mod Skagen ad samme rute som udturen.

Når alt kommer til alt er det dog helt op til dig hvor langt du ønsker at cykle med. Du har eksempelvis også mulighed for blot at køre med på turen fra Skagen til Ålbæk og tage cyklen eller toget hjem derfra.

Prisen for at deltage på denne herlige cykeltur er kun 100 kr. Som dækker en kop morgenkaffe, en forfriskning på Aalbæk Badehotel samt en sandwich og vand i Mosbjerg.

Du tilmelder dig lige her: https://www.toppenafdanmark.dk/moving-world-end-hunger

Programmet for dagen ser således ud:

• Kl. 09.00 serveres en kop kaffe i Galleri Grenen

• Kl. 10.00 sætter Soroptimist International Skagen og Toppen af Danmark stafetten i gang.

• Første stop er Aalbæk Badehotel, hvor der serveres et glas rosé eller anden forfriskning.

• Næste stop er Mosbjerg Friskole, hvor der serveres sandwich og vand

• Soroptimist International Skagen vinker farvel, og der cykles tilbage til Skagen

Har du ikke tid, lyst eller lejlighed til at cykle med denne dag, men ønsker at støtte det gode formål, så har du mulighed for at give et bidrag til Den jyske Sparekasse Reg.Nr.: 9560 Kontonr.: 5525644911 eller via MobilePay til 89912, og husk at angive navn/firmanavn.

Rutebeskrivelse:

Turen starter ved Grenen Kunstmuseum, Fyrvej – Oddevej – Christian X’s vej – Frederikshavnsvej, hvor der drejes fra ved Skagen Sportscenter, hvorefter ruten fortsætter ad Gl. Landevej.

Herfra følges cykelstien hele vejen til Ålbæk Badehotel og dagens første stop.

Fra Ålbæk Badehotel køres ad Gårdbovej – Sørigvej – Gårdbogårdvej, indtil Tuenvej nås.

Herefter følges Tuenvej indtil Mosbjergvej, hvorefter der fortsættes ad denne ind til Mosbjerg Friskole, hvor der er sandwich og vand.

Efter en hyggelig sandwich pause kan man vælge at cykle tilbage til Skagen (der er rute Skagen–Mosbjerg-Skagen) eller følges med de gæve Soroptimister til deres endestation i Hjørring. Der er dog ikke lavet rute til turen videre fra Mosbjerg.