• Forside
  • Nyheder
  • Surdejsbageren v/ Rådhuset slår dørene op i morgen
13 januar, 2022 Nyheder

Surdejsbageren v/ Rådhuset slår dørene op i morgen

I morgen, fredag d. 14. Januar åbner Surdejsbageren v/ Rådhuset i de lokaler på Sct. Laurentii Vej som indtil for nyligt husede Rådhusbageriet.

Bageriet har haft lukket siden nytårsaftensdag. Her har hele bageriet eksempelvis fået en tur med malerpenslen, således at det nu står knivskarpt i Surdejsbagerens farver og stil.

Allerede fra start af vil man opleve fornyelse i bageriets sortiment af brød og kager, men Jesper Winter forsikrer at Rådhusbageriets traditionelle sortiment bevares:

Vi beholder selvfølgelig Rådhusbageriets sortiment som vi og mange andre kender og elsker det. Vi tilføjer dog en række nye surdejsbrød og boller samt et mindre udvalg af kager til sortimentet.

Jesper Winter, medejer af Surdejsbageren v/ Rådhuset

Brød og boller bagt på surdej samt de nye tilføjelser til kagemontren er dog ikke de eneste nyheder.

Spis i caféen eller tag med “to go”

Hos Surdejsbageren v/ Rådhuset vil man allerede fra i morgen kunne få lækker kaffe samt et væld af uimodståelige frokostretter som eksempelvis panini.

Til en start bliver det dog kun til at tage med ud af huset. Det varer dog ikke længe inden du kan læne dig tilbage og nyde en kop kaffe og en crossaint eller en af de lækre frokostretter i bageriet.

Omkring d. 1. Februar forventer de 2 ejere Jesper Winther og Henrik Bruse Skougaard nemlig at kunne åbne bageriets café.

Bliv mesterbager med Surdejsbageren

Du kan som bekendt købe alverdens lækre brød – både med og uden surdej hos Surdejsbageren v/ Rådhuset, men hvad med selv at springe ud som mesterbager derhjemme?

Hos Surdejsbageren kan du nemlig købe økologisk kvalitetsmel fra Kornby mølle samt næringsholdigt mel fra Aurion, hjemmelavet surdej samt forskelligt bageudstyr såsom hævekurve og bagestål.

Desuden vil du om kort tid kunne booke dig ind på surdejskurser, hvor du lærer at lave surdejsbrød helt fra bunden sammen med en af de dygtige bagere.

På den måde kan du hurtigt blive klædt godt på til at lave brød som næææsten kan konkurere med Surdejsbagerens egne brød.

De 2 ejere Henrik Bruse Skougaard og Jesper Winter glæder sig begge til at kunne slå dørene op tll den nyrenoverede butik, samt til at præsentere Surdejsbagerens koncept og de nye surdejsbrød og kager til skawboerne allerede fra i morgen tidlig kl. 6.

Åbningstiderne er nemlig som de plejer at være:

  • Man – Fre // 6.00 – 17.00
  • Lør // 6.00 – 16.00
  • Søn // 6.30 – 16.00