• Forside
  • Nyheder
  • Struktureret og frisk Ferierådgiver søges til sommerhusudlejningsbureau i Skagen
14 marts, 2022 Nyheder

Struktureret og frisk Ferierådgiver søges til sommerhusudlejningsbureau i Skagen

Vi har ambitioner. Vi har fart på. Vi er på en vækstrejse. Vi har humor og så har vi et super godt fællesskab! Kan du se dig selv i dét miljø, hvor du samtidig vil få mulighed for at yde den absolut bedste kundeservice?

Toppen af Danmark – Feriehuse.dk bruger mange kræfter og energi på trivsel og fællesskab, ud fra en tro på, at det er medarbejderne, som gør forskellen i hverdagen. Dit fokus vil være at bidrage til den bedst mulige daglige drift i vores afdeling i Skagen. 

Du vil blive en del af en meget succesfuld virksomhed med stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel. Du vil indgå i et team af engagerede og motiverede kolleger, som vi godt tør prale af, er blandt de bedste i branchen. 

Du behøver ikke have branchekendskab eller være flydende i tysk. Begge dele vil naturligvis være en fordel. Men vi er mest interesseret i din personlighed.

Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: kvik, optimistisk, god humor, positiv udstråling, handlekraft, løsningsorienteret, elsker kvalitet og god service, socialt anlagt, engageret og trives med mange bolde i luften. Det er nødvendigt, at du trives med fleksibel arbejdstid, da vi ofte har travlt i weekender og ferier og om sommeren – men så holder vi fri på andre tidspunkter og tilpasser de individuelle behov. Din arbejdstid er 37 t. pr. uge.

Som en del af dine opgaver skal du bl.a. tage dig af planlægning, samt personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores gæster samt husejere og skulle vi være så uheldige at få en reklamation, så er det din opgave at sikre, at vores gæster får al den hjælp, som de har brug for. Du repræsenterer nemlig den absolut bedste kundeservice, som vi kan give til vores gæster og husejere.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi skal støtte og hjælpe hinanden. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, du gør – så gør du det godt. Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource!

Toppen af Danmark – Feriehuse.dk formidler udlejning på ca. 350 privatejede ferieboliger. Der er beskæftiget 7 medarbejdere fast og dertil ca. 40 løst tilknyttede kolleger til servicering og rengøring af lejligheder og huse.

Turistbranchen – og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed – er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest mandag d. 28. marts. Ansøgning sendes til Bent Becker Christensen – bc@toppenafdanmark.dk