• Forside
  • Nyheder
  • Stor julefrokost er så godt som udsolgt – vender tilbage i 2023
05 november, 2022 Nyheder

Stor julefrokost er så godt som udsolgt – vender tilbage i 2023

Der har været stor interesse for Skagens nye Julefrokost. Derfor er der nu kun ganske få billetter tilbage før end alle 500 pladser er solgt og der dermed kan meldes udsolgt.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en julefrokost når 500 personer fyldt med den gode julestemning fylder Skagen Sportscenter fredag d. 25. november.

Ifølge Bent Lyngsø som er manden bag arrangementet, så har Skagen i en årrække manglet en stor julefrokost hvor man samles på kryds og tværs til en sjov, hyggelig og underholdende aften. Dette er han i den grad blevet bekræftet i af den store interesse.

Netop grundet den store succes er Bent da også allerede klar til at annoncere at byens store julefrokost vender tilbage til næste år.

Datoen for julefrokosten i 2023 bliver fredag d. 24. november.

Præcis ligesom i år er der naturligvis tænkt på det hele til det som Bent selv kalder for Skagens fedeste julefrokost.

Lad tegnebogen blive hjemme

Som gæst behøver man faktisk ikke at hive tegnebogen op af lommen hele aftenen. Der er nemlig sørget for en velassorteret fri bar som varer i alle de 7 timer som arrangementet strækker sig over.

Med i den frie bar hører vin, øl, vand, sodavand, Mokai og Breezers. Der er således tænkt på at der skal være lidt for en hver smag således at alle kan få sig en uforglemmelig aften.

Aftenen starter med en smagfuld julemenu fra Restaurant Pakhuset i Skagen. Her kan du glæde dig til et glædeligt gensyn med flere forskellige klassikere fra det klassiske julefrokostbord.

Senere på aften kommer der med garanti gang i dansegulvet. Her kigger Kandis nemlig forbi og sætter gang i festen.

Der er med andre ord lagt op til en fantastisk aften med god mad, drikkevarer i rigelige mængder og god og humørfyldt underholdning.

Billetprisen for denne herlige aften er kun 695,- pr. person + billegebyr. Dette dækker både lækker julemad fra Pakhuset, fri bar i 7 timer og live musik fra Danmarks største boyband.

Billetsalget til 2023 er endnu ikke startet, men du kan købe dine billetter til årets julefrokost lige her: https://www.billet.dk/order/tickets/13266091/kandis-skagen-sportscenter-2022-11-25-18-00-00?platform=standard