Ruths Hotels restaurant Oké modtog søndag stor hæder.
Det gjorde de i forbindelse med konkurrencen: “Årets Ret 2022” som blev afviklet som en del af madfestivalen Copenhagen Cooking.
Konkurrencen var opdelt i 3 hovedkategorier: Hav, Land samt Sødt & ost, hvori der var 5 finalister tilbage i hver ved gårsdagens store finale.
Niveauet var helt i top og feltet bestod af landets bedste kokke fra landets bedste restauranter.
Restaurant Oké var repræsenteret ved køkkenchef Jack Cramer i én af de 3 hovedkategorier – Land.

Jack Cramer havde til anledningen sammensat retten: Vildt, ål, foie gras.
Endnu en gang beviser Jack Cramer at han og Restaurant Oké er i toppen af dansk gastronomi.
Efter dommerne – en række af landets madanmeldere, havde voteret var de nemlig ikke i tvivl – Jack havde lavet den bedste ret i hans kategori.
Festen stoppede dog ikke her – Ruths Hotel løb nemlig ikke kun med én, men 2 titler.
Det var Restaurantchef Johan Brodersen som løb med hæderen for årets betjening
Selv skrev Ruths Hotel på deres Facebook side kort efter hæderen:
“Årets Ret” blev en sejrsfest, hvor Okê blev hædret med hele to af de prestigefyldte priser🏆🏆🎉🎉🎉
Årets Ret – Land: “Vildt – ål – foie gras” af Jack Cramer
Årets Betjening: Johan Brodersen
At nå til dette niveau kræver en 100% dedikeret indsats fra alle involvere. Og det var med 100% stolthed og begejstring, at Jack og Johan her til aften fik overrakt priserne på vegne af hele holdet bag Okê🤩
En KÆMPE anerkendelse af Danske Madanmeldere. Tak🙏 Og HURRA🥳”
Her fra Skagen Nyt ønsker vi Jack, Johan og hele holdet et stort tillykke!